Kies jouw categorie

De perfecte kandidaat

Er is niets mis met het zoeken naar de perfecte kandidaat. Maar als organisatie moet je je ook altijd afvragen of je voldoende te bieden hebt aan iemand die een stap opzij maakt. Is er nog veel te leren, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden op niet al te lange termijn?

Lees verder »

Algemene sollicitatietips

Trap jij nog wel eens in vervelende beginnersvalkuilen van solliciteren en laat je daarmee niet de indruk achter zoals in eerste instantie was beoogd? We hebben een paar slimme, praktische tips op een rijtje gezet om dat enigszins te beperken.

Lees verder »

Tips lastige sollicitatievragen

Bij sollicitatiegesprekken krijg je vaak dezelfde universele, standaard vragen. Daar kun je je vooraf natuurlijk heel goed op voorbereiden. Simpele vragen waar je vaak maar lastig een antwoord op kunt formuleren. We hebben een paar handvaten op deze vragen.

Lees verder »

Hoe maak je een goed CV?

Heb jij binnenkort je diploma in de pocket? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging omdat je bij je huidige werkgever de uitdaging mist? Solliciteren begint met het op orde brengen van je curriculum vitae (CV). Wij hebben tips voor je opgesomd die je helpen om een goed CV te realiseren.

Lees verder »

Veel gelezen