Career Control, teaming up with Athletes.

Voor professionals met ambitie.

Echte vacatures
Transparant, eerlijk, samen
Wij gaan voor de echte match

Onze vakgebieden

Ons uitgangspunt is het maken van een echte match. We zijn er voor starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Waarbij we ons hebben gespecialiseerd in drie vakgebieden:

Wat je van ons kunt verwachten

Het maken van een echte duurzame én kwalitatieve match, dat is onze missie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat we je goed leren kennen. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken.

Kennismaken

We leren elkaar écht kennen. We bespreken je ambities en stemmen verwachtingen af.

Advies

We geven advies en stemmen het vervolg met elkaar af.

Match

We nemen vacatures en opdrachtgevers met je door en verzamelen extra informatie, zoals referenties en diploma’s. Zo krijgen we een compleet beeld van jou. 

Onboarding

Is er een match? Dan nemen we alles nog eens door en bereiden we je voor op de gesprekken bij je nieuwe werkgever. We ondersteunen je volledig tijdens de contractaanbieding en onboarding.

Aftercare

Ben je gestart? Ook dan houden we contact met elkaar om te horen of we ook echt een duurzame match hebben gemaakt.

Onze cijfers
0
Waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Referenties

Een greep uit ons klantportfolio

Over Career Control

Al meer dan 20 jaar matchen we professionals aan bedrijven Bij ons werken mensen die graag het verschil willen maken. Die waarde toevoegen door het maken van een echte match, tussen persoon en bedrijf. Gastvrijheid en plezier maken zit in ons DNA. Het ontwikkelen en verbinden van professionals in niche markten is hetgeen wat wij doen. Waarbij we verwachtingen willen waarmaken op basis van vertrouwen, ondernemerschap en geluk.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control