Al meer dan 20 jaar matchen wij professionals aan bedrijven.

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match.


3 kandidaten binnen 48 uur
Transparant, eerlijk, samen
Wij gaan voor de echte match

Onze vakgebieden

Career Control is een recruitment- en detacheringsbureau. Al meer dan 20 jaar matchen we professionals aan bedrijven.  Van starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Hierbij hebben we ons gespecialiseerd in de vakgebieden;

Onze aanpak

We inventariseren welke behoefte er is en wat voor profiel daar het beste op aansluit. Vervolgens bekijken we welke uitdaging(en) er liggen en nog komen. Gesprekken hebben we face-2-face op locatie. Dat is het uitgangspunt. We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk.
Dat is ook wat je van ons mag verwachten.

Inventarisatie

Kennismaken

Cultuur begrijpen

Ideale match?

Advies

Verwachtingen

Search & Match

Database & netwerk

✔ Recruitment marketing

Headhunting

Interviews & referenties

Assessments

Presentatie

Profiel beschrijving

key-skills 

Persoonlijkheid

Voorwaarden

Interview & onboarding

Plannen & organiseren

Voorbereiding 

Voorbereiding bij aanbod

Ondersteuning bij de onboarding

Aftercare

✔  Contact blijft

✔  Vinger aan de pols

✔ Evaluatie

✔ Fieldmanagement

Onze certificaten

In onze dienstverlening draait alles om mensen en data. Niet voor niets dus dat het borgen van onze betrouwbaarheid hoogste prioriteit heeft. Onze klanten zijn doorgaans kritisch en stellen strenge voorwaarden aan een samenwerking. Wij voldoen hieraan.

Career Control is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk. Dit is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt wanneer zij een samenwerking met ons overwegen. Een onderneming met een SNA-keurmerk wordt beoordeeld op hun verplichting uit arbeid.

Essentieel in onze dienstverlening is het verwerken van persoonsgevens. Recruitment draait immers om mensen. We zijn met kandidaten in gesprek, slaan persoonsgegevens op en delen deze gegevens met derden. Een bekend voorbeeld is het delen van een cv. Wij doen dit veilig.

Onze cijfers
0
Waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Onze cases

Onze diensten

Interim management & detachering

We helpen bedrijven met het tijdelijk invullen van hun capaciteit en/of kennis vraagstukken. Binnen 48 uur leveren we de beste match uit de beschikbare professionals in de markt. We gaan voor kwaliteit. Op specialisme én persoonlijkheid.

Interim en detachering

Werving & selectie en Executive search

Je bent als werkgever op zoek naar nieuw personeel om je team(s) te versterken. De juiste persoon op de juiste positie. Duurzaam, voor een langere periode verbinden aan de organisatie. Iemand die echt aansluit bij jullie cultuur en visie voor de toekomst. Een echte match? Dat is ons uitgangspunt! Werving en selectie

Een greep uit ons klantportfolio

Direct Contact? Graag!

Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control