Credit Management.

Career Control is marktleider in Nederland in het bemiddelen van Credit Management professionals. Strategische- en of uitvoerende capaciteitsvraagstukken? Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we echt kennis van zaken en een bewezen trackrecord. 

Kerncompetenties:

Debiteurenbeheer | Incasso | Collections | Bijzonder beheer | Credit Risk

Marktleiderschap
Transparant, eerlijk, samen
Binnen 48 uur 3 geschikte kandidaten

Onze diensten

Interim management & detachering

We helpen bedrijven met het tijdelijk invullen van hun capaciteit en/of kennis vraagstukken. Binnen 48 uur maken we de beste match uit de beschikbare Credit Management professionals in de markt. We gaan voor kwaliteit. Op specialisme én de persoonlijkheid.

Lees meer

Executive search en werving & selectie

Je bent als werkgever op zoek naar nieuw personeel om je Credit Management team(s) te versterken. De juiste persoon op de juiste positie. Duurzaam, voor een langere periode verbinden aan de organisatie. Iemand die echt aansluit bij jullie cultuur en visie voor de toekomst. Een echte match? Dat is ons uitgangspunt!
Lees meer

Onze aanpak

We inventariseren welke behoefte er is en wat voor profiel daar het beste op aansluit. Vervolgens bekijken we welke uitdaging(en) er liggen en nog komen. Gesprekken hebben we face-2-face op locatie. Dat is het uitgangspunt. We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk.
Dat is ook wat je van ons mag verwachten.

Inventarisatie

Kennismaken

Cultuur begrijpen

Ideale match?

Advies

Verwachtingen

Search & Match

Database & netwerk

✔ Recruitment marketing

Headhunting

Interviews & referenties

Assessments

Presentatie

Profiel beschrijving

key-skills 

Persoonlijkheid

Voorwaarden

Interview & onboarding

Plannen & organiseren

Voorbereiding 

Voorbereiding bij aanbod

Ondersteuning bij de onboarding

Aftercare

✔  Contact blijft

✔  Vinger aan de pols

✔ Evaluatie

✔ Fieldmanagement

Onze certificaten

In onze dienstverlening draait alles om mensen en data. Niet voor niets dus dat het borgen van onze betrouwbaarheid hoogste prioriteit heeft. Onze klanten zijn doorgaans kritisch en stellen strenge voorwaarden aan een samenwerking. Wij voldoen hieraan.

Career Control is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk. Dit is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt wanneer zij een samenwerking met ons overwegen. Een onderneming met een SNA-keurmerk wordt beoordeeld op hun verplichting uit arbeid.

Essentieel in onze dienstverlening is het verwerken van persoonsgevens. Recruitment draait immers om mensen. We zijn met kandidaten in gesprek, slaan persoonsgegevens op en delen deze gegevens met derden. Een bekend voorbeeld is het delen van een cv. Wij doen dit veilig.

Onze cijfers

De best gewaardeerde intermediair voor professionals in Nederland zijn, waarbij we in 2024 een omzet niveau van 35 miljoen euro behalen. Met een waarderingscijfer 9, door klanten en medewerkers.

0
Waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Een greep uit ons klantportfolio​

Ons netwerk is jouw kennis. Verbinder. Ook partners onder elkaar: netwerkevenementen, ronde tafelsessies en kennissessies.

Voorbeelden uit de praktijk

Onze cases

Cases Eneco

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Case Philips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze benadering

Bij Career Control houden we van focus. Zo werken we met een sales manager en een recruitment consultant. Samen met jou komen ze tot een duurzame en kwalitatieve match.

Recruitment consultant

Onze recruitment consultants gaan door het vuur voor jouw nieuwe medewerker(s). Volledige focus op de kwaliteiten, ontwikkelpunten, wensen en ambities van de kandidaat. Ze weten alles van de kandidaten. Voldoe jij aan het plaatje van de nieuwe ideale werkgever, dan zal je de kandidaten voorgesteld krijgen en anders niet.

Sales manager

De sales manager is verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenportfolio en het onderhouden van onze duurzame relaties. Zij krijgen hiervoor alle ruimte zodat ze ook echt als business partner kunnen optreden. Ze gaan voor jou door het vuur, zetten alles op alles om de afgesproken verwachtingen waar te maken. En de ideale match dan? Juist, dat maakt ons anders dan anderen bureaus op de markt.

Omslachtig?

Juist niet. Sterke focus en volledige aandacht. En zekerheid dat de kandidaten die we je voorstellen ook echt bij je willen werken. Voordat kandidaten worden voorgesteld, hebben we alles rondom het bedrijf, het team, de manager, cultuur en strategie doorgenomen. Zelfs de verwachtingen van arbeidsvoorwaarden zijn helder. Kortom, jij kunt je volledig focussen op een kennismaking met een potentiële nieuwe medewerker waarvan je weet dat het straks ook echt haalbaar is om deze te onboarden!

We adviseren. We ontzorgen. We regelen het, echt!

Direct Contact? Graag!

Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl

Alle rechten voorbehouden © 2023 Career Control