CM.com

CM.com

Over CM.com

CM.com werd in 1999 in Breda opgericht. Het versturen van SMS berichten naar nachtclub- en festivalbezoekers was de allereerste dienst en legde de basis voor wat CM.com nu is. In de loop der jaren is CM.com als bedrijf flink veranderd. Ze zijn geëvolueerd van een SMS dienstverlener naar de full-service communicatieprovider die ze nu zijn. Innovatie, ambitie en de wens om een internationale speler te worden hebben geleid tot een snel groeiend bedrijf.   

CM.com is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Vanwege deze sterke groei- en door overnames was er behoefte aan tijdelijke ondersteuning op de afdeling credit management.  

“Door de sterke groei van de debiteurenportefeuille hadden wij ondersteuning nodig. Career Control heeft ons een vakkundige credit controller geleverd. De samenwerking met Career Control was zo goed bevallen dat we geen moment hebben getwijfeld om hen weer te benaderen voor de tweede positie die is ontstaan.”
Judith Wouters
Head of Finance

Wat heeft Career Control gedaan?

De afdeling credit management bij CM.com bestond uit een credit manager en een credit controller. Samen waren ze niet opgewassen tegen de sterke groei van het bedrijf en de hiermee gepaard gaande groei van de debiteurenportefeuille. Om de werkzaamheden te ondersteunen heeft CM.com Career Control gevraagd om tijdelijk een credit controller tdetacheren.  

Om tot een goede match te komen vond er een gesprek plaats tussen de consultant van Career Control en de hiring manager van CM.com. Vanuit dit gesprek kon Career Control een geschikte interim professional selecterenNa het sollicitatiegesprek met CM.com, kon de interim professional per direct aan de slag. De interim professional beschikte over veel ervaring, waardoor zij snel was ingewerkt in de systemen en bedrijfsprocessen.  

Het resultaat

Door de uitstekende inzet van de geleverde interim professional, kon CM.com de sterke groei en de debiteurenportefeuille bijhouden. Desondanks de coronacrisis heeft de organisatie haar sterke groei weten te behouden. Dankzij deze groei heeft CM.com Career Control gevraagd om nog een tweede interim professional te detacheren. Deze tweede positie is wederom succesvol ingevuld.  

Gerelateerde cases

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control