Interim Management & Detachering

We helpen bedrijven met het tijdelijk invullen van hun capaciteit en/of kennis vraagstukken. Binnen 48 uur maken we de beste match uit de beschikbare professionals uit de markt.  We gaan voor kwaliteit. We matchen op specialisme én de persoonlijkheid.

Career Control heeft zelf professionals in dienst én een kwalitatief netwerk met (zelfstandig) professionals om uit te kunnen selecteren

Waarborgen kwaliteit en ontwikkeling

Of het nu gaat om een project, een reorganisatie, het opvangen van piekbelasting of vervanging tijdens ziekte of zwangerschap; met onze interim & detachering professionals zijn we in staat je snel te ontzorgen.

Gaan onze professionals aan de slag, dan zijn we niet klaar. Wij hebben Fieldmanagers fulltime in dienst die de kwaliteit en ontwikkeling van onze professionals waarborgen waar je ook als opdrachtgever profijt van hebt.

Onze aanpak

We inventariseren welke behoefte er is en wat voor profiel daar het beste op aansluit. Vervolgens bekijken we welke uitdaging(en) er liggen en nog komen. Gesprekken hebben we face-2-face op locatie. Dat is het uitgangspunt. We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk.
Dat is ook wat je van ons mag verwachten.

Inventarisatie

Kennismaken

Cultuur begrijpen

Ideale match?

Advies

Verwachtingen

Search & Match

Database & netwerk

✔ Recruitment marketing

Headhunting

Interviews & referenties

Assessments

Presentatie

Profiel beschrijving

key-skills 

Persoonlijkheid

Voorwaarden

Interview & onboarding

Plannen & organiseren

Voorbereiding 

Voorbereiding bij aanbod

Ondersteuning bij de onboarding

Aftercare

Contact blijft

Vinger aan de pols

Evaluatie

Fieldmanagement

Altijd op de hoogte blijven van de beschikbare professionals?

Onze certificaten

In onze dienstverlening draait alles om mensen en data. Niet voor niets dus dat het borgen van onze betrouwbaarheid hoogste prioriteit heeft. Onze klanten zijn doorgaans kritisch en stellen strenge voorwaarden aan een samenwerking. Wij voldoen hieraan.

Career Control is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk. Dit is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt wanneer zij een samenwerking met ons overwegen. Een onderneming met een SNA-keurmerk wordt beoordeeld op hun verplichting uit arbeid.

Essentieel in onze dienstverlening is het verwerken van persoonsgevens. Recruitment draait immers om mensen. We zijn met kandidaten in gesprek, slaan persoonsgegevens op en delen deze gegevens met derden. Een bekend voorbeeld is het delen van een cv. Wij doen dit veilig.

Voorbeelden uit de praktijk

Overige diensten

Werving & selectie

Op zoek naar vast personeel?

Young Talent Programma

Investeren in ambitieuze jonge professionals?

Meer informatie over interim management & detachering? Neem contact op!

Jeffrey Vlug
Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 10 98 87 16
Emailadres: jeffrey@careercontrol.nl

Volg ons op social media

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control

HBO - starters in Finance gezocht!

Zie onze vacature Financial Analyst Accounting – Utrecht