Interim Management & Detachering

We helpen bedrijven met het tijdelijk invullen van hun capaciteit- en kennis vraagstukken. Binnen 48 uur maken we de beste match uit de beschikbare interim professionals uit de markt. We gaan voor kwaliteit. We matchen op specialisme én de persoonlijkheid. Om de match te maken putten wij uit een actief netwerk van (zelfstandige) professionals én onze eigen interim professionals, onze Athletes.

Of het nu gaat om een project, een reorganisatie, het tijdelijk opvangen van piekbelasting of tijdelijke vervanging van een medewerker tijdens ziekte of zwangerschap; wij zijn bewezen in staat je snel te ontzorgen.

Wij hebben medewerkers in dienst die het verschil kunnen maken op functie als; medewerker crediteuren, medewerker debiteuren, medewerker accounting, assistent control of toch financial- of business control, business intelligence analist of een proces analist.

Onze aanpak

We gaan niet zomaar voor je aan de slag. We voeren eerst een gesprek waarin we dieper ingaan op de kern van de uitdaging en alles over interim opdracht te weten te komen. Het matchen van talent is echt een vak én maatwerk. Wij hebben hier ons werk van gemaakt en nemen dit serieus.

Inventarisatie

✔ Kennismaken

✔ Opdracht omschrijving

✔ Ideale match?

✔ Tarief indicatie

✔ Verwachtingen

Search & Match

Database & netwerk

✔ Recruitment marketing

Headhunting

Interviews & referenties

Assessments

Presentatie

Profiel beschrijving

key-skills 

Persoonlijkheid

Voorwaarden

Interview & onboarding

Plannen & organiseren

Voorbereiding 

Voorbereiding bij aanbod

Ondersteuning bij de onboarding

Aftercare

Contact blijft

Vinger aan de pols

Evaluatie

Fieldmanagement

Onze Athletes - interim talent

Om te voldoen aan de vraag naar toptalent hebben wij recent het Athletes programma ontwikkeld. In dit interim programma draaien de beste talenten in Nederland mee op het gebied van Credit management, Data & Proces en Finance & Control. Wij verzorgen uitdagende opdrachten, verzorgen coaching en opleiding (op maat) zodat de professionals zich blijvend ontwikkelen en tot de top van Nederland behoren.

Meer informatie over interim management & detachering? Neem contact op!

Jeffrey Vlug

Telefoon: 06 109 88 716
Mail: jeffrey@careercontrol.nl

Bas Jungerman

Telefoon: 06 133 41 338
Mail: bas.jungerman@careercontrol-f.nl

Jasper van de Laarschot

Telefoon: 06 518 91 945
Mail: jasper@careercontrol.nl

Onze certificaten

In onze dienstverlening draait alles om mensen en data. Niet voor niets dus dat het borgen van onze betrouwbaarheid hoogste prioriteit heeft. Onze klanten zijn doorgaans kritisch en stellen strenge voorwaarden aan een samenwerking. Wij voldoen hieraan.

Career Control is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk. Dit is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt wanneer zij een samenwerking met ons overwegen. Een onderneming met een SNA-keurmerk wordt beoordeeld op hun verplichting uit arbeid.

Essentieel in onze dienstverlening is het verwerken van persoonsgevens. Recruitment draait immers om mensen. We zijn met kandidaten in gesprek, slaan persoonsgegevens op en delen deze gegevens met derden. Een bekend voorbeeld is het delen van een cv. Wij doen dit veilig.

Op zoek naar vast personeel?

Volg ons op social media

Alle rechten voorbehouden © 2023 Career Control