Talent ontdekken, binden en trainen. Dat is wat wij doen. Het optimale uit een kandidaat halen en hiermee een opdrachtgever kunnen bieden waar velen van dromen. Wij bouwen aan een netwerk van talentvolle en ambitieuze (young) professionals die écht impact willen maken. Dat zijn de Athletes. Dé professionals die werkzaam zijn in de vakgebieden Finance & Control, Data & Proces of Credit Management. Ze hebben wilskracht, doorzettingsvermogen, zijn down to earth en gaan verder waar anderen stoppen. Athletes zijn bereid te leren, te innoveren en te excelleren, met één doel: behoren tot de top.

ATHLETES

Vanuit onze jarenlange ervaring met het detacheren van interim professionals is het tijd voor de volgende stap. Het aanbieden van opleiding, training en coaching in combinatie met mooie opdrachten, een goed salaris en een auto van de zaak is niet genoeg. Het is ons doel geworden om hét talent in Nederland naar de top te begeleiden. Met enkel talent, een opleiding en vlieguren kom je er niet. De top halen is niet vrijblijvend, daar moet keihard voor gewerkt worden. Wij hebben onze jarenlange ervaring, kennis en ambitie ingezet om een programma te ontwikkelen waarmee we jouw organisatie kunnen ondersteunen met de beste professionals van Nederland.

HOE HERKEN JE EEN ATHLETE?

Athletes hebben wilskracht, doorzettingsvermogen, zijn down to eart en gaan verder waar anderen stoppen. Van nature zijn ze nieuwsgierig en niet schuw om vragen te stellen of hulp aan te bieden bij collega’s. Athletes zijn bereid om te leren, te innoveren en te excelleren, met één doel: behoren tot de top. Daarom zijn ze geschikt voor jouw organisatie.

ABOUT THE PROGRAM

Een Athlete beschikt over een eigen opleidingsbudget dat wordt ingezet voor opleidingen passend bij de carrière als Athlete en de interim opdrachten die zij doen.

Wij investeren niet alleen in vakopleidingen en trainingen. Athletes leren zichzelf kennen. Zo weten ze wie ze zijn, hoe ze het beste werken en hoe ze overkomen op anderen.

Leren over en het werken met de meest gebruikte applicaties en werkwijze is noodzakelijk om toekomstig aan de top te blijven. Athletes hebben toegang tot de laatste ontwikkelingen en helpen jou hiermee de concurrentie een stapje voor te zijn. Hierbij kun je denken aan actuele kennis over Power-bi, SAP, Excel, Lean, agile, power point, Qlickview en nog veel meer.

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we passende Athletes zoeken om al die kennis, wijsheid en handigheid in te zetten. Wij blijven de Athletes ondersteunen tijdens de opdracht.

108 MONTHS.

Onze Athletes worden speciaal geselecteerd en opgeleid. Ze willen terecht komen op de meest gewilde opdrachten. Hierdoor leren ze de meest uitdagende processen kennen. Elke Athlete weet dat zij na 108 maanden een eigen carrière pad gaat volgen. Ze zijn in deze periode opgeleid tot een multi-inzetbare professional.

FUTURE PROOF | KNOWLEDGE IS POWER.

Lean, power-bi, data, visualisaties, Excel, noem het maar op. Alle benodigde technische kennis komt aan bod. Wij geloven erin dat Athletes zich blijven onderscheiden door te beschikken over de meest relevante kennis. Er zijn diverse opleidingen die zij via ons kunt volgen.

PERSONAL GROWTH.

Dicht bij zichzelf blijven, altijd vanuit intrinsieke motivatie werken én het resultaat leveren waar ze trots op zijn. Weten wie ze zijn, waar ze voor staan, hoe zij zo optimaal mogelijk kunnen werken én hoe zij zichzelf presenteren. Athletes gecoacht door professionals en werken aan persoonlijke vaardigheden. Professioneel communiceren, zowel intern als extern, is voor Athletes vanzelfsprekend.

LEADING CLIENTS.

Gave opdrachten bij toonaangevende bedrijven: dat is waar onze Athletes terecht komen. Afhankelijk van de wensen en behoeften wordt een Athlete gematcht aan een opdrachtgever.

DEDICATION & CELEBRATION.

We geloven erin dat succes met elkaar gevierd moet worden. Hard werken en hard lachen met elkaar in balans.

WAAR ATHLETES
AL WERKEN

JEFFREY VLUG

Business Manager

06 – 109 88 716

HIRE AN ATHLETE.

HULP NODIG?

Alle rechten voorbehouden © 2023 Career Control