Shervano Ramasray

Het traineeship van Career Control was de ideale manier voor mij om door te studeren na mijn bachelors en rond te kijken waar in de branche van Finance en Accounting ik mijn passie kan vinden.  In het eerste jaar van het traineeship lag de focus op accounting, wat veel overeenkwam met mijn hbo-opleiding. Het tweede jaar was meer gespecialiseerd op het gebied van Business Intelligence, iets waar ik veel interesse in heb.  

Doordat we de lessen combineren met een opdracht binnen de detachering werd het mogelijk om de lesstof direct te relateren aan hoe het zich in de praktijk afspeelt. Dat was voor mij het belangrijkst aspect van het traineeship, om te zien dat de lesstof ook echt toepasbaar is buiten de schoolbanken.

Het traineeship is ook niet alleen accounting of Business intelligence. Door middel van samenwerking met een goede coach gaat het ook in op de samenwerking met je collega’s, en geven de trainingen je ook meer zelf vertrouwen.

Dankzij het traineeship van Career control ben ik inmiddels 2 jaar verder en heb ik bij meerdere werkgevers een kijkje achter de schermen mogen nemen. Ik zit nu bij een bedrijf waar ik me helemaal thuis voel.  Voor mij is het dus zeker een succesvol traject geweest, en zou ik het zeker aanraden!

Shervano is een daadkrachtig en gedreven persoon. Hij hecht veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en is daarom begonnen aan het Traineeship van Career Control Finance. Hij wil zijn Finance kennis verbreden en zijn carrière op een logische manier opbouwen.

Andere testimonials