Ik ben Bodine de Jong, 22 jaar oud. Sinds begin oktober ben ik met veel plezier bij Career Control in dienst! Sinds afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de opleiding Finance & Control aan De Haagse Hogeschool. Na het studeren was ik toe aan een leuke baan waarin ik mij nog kan ontwikkelen en Career Control bleek dan ook een goede match hierin. Inmiddels zit ik op mijn eerste opdracht en heb ik het erg naar mijn zin. Ik kan mijn kennis toepassen in de praktijk en leer daarnaast ontzettend veel van mijn collega’s.

Ik woon in Roelofarendsveen met mijn gezin en mijn twee katten en ga naar verwachting in juni in mijn eigen appartement wonen (Een erg leuk vooruitzicht dus!). Ik vind het erg leuk om te koken en te bakken dus dat komt dan goed van pas :). Hiernaast heb ik nog een ontzettend grote liefde voor motorrijden. Ik hoop in het aankomende jaar dan ook een gave motor te gaan kopen zodat ik van de zomer lekker kan gaan touren met mijn vrienden. Ik haal daar ontzettend veel plezier uit en het is ook nog eens gezellig.

Ik hou ervan om lekker bezig te zijn en dingen te ondernemen zoals kickboksen, snowboarden, karten en zwemmen. Ook vind ik het erg leuk om af te spreken met mijn vrienden om een drankje te drinken.

Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt. Ik hoop jullie snel allemaal te zien om ook jullie te leren kennen! Tot snel. Groetjes Bodine

Alle rechten voorbehouden © 2022 Career Control