EW Facility Services

Over EW Facility Services

EW Facility Services zet alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen de dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Elke dag opnieuw. Hun marktleiderschap in de hotelbranche staat daarbij garant voor duurzame, innovatieve concepten. Deze zetten zij op basis van een strategisch partnerschap in bij opdrachtgevers op zoek naar Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering.
In 2020 is er binnen de organisatie gestart met de implementatie van een nieuw ERP systeem. Door de implementatie zijn er vaste medewerkers van het finance team van EW Facilities, met extra taken en verantwoordelijkheden bezig om de implementatie support te leveren. Dit zou er voor zorgen dat een aantal vaste werkzaamheden van het team, niet tijdig en volgens afspraak afgehandeld kunnen worden. Om dit te voorkomen koos Chris van Galen (CFO EW Facilities) er voor om via Career Control een consultant in te huren om het finance business control team tijdelijk te komen versterken.
Het Finance Business Control team bij EW facilities werkt nauw samen met de Business Controllers, Rayon Managers en contractbeheerders. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het analyseren van financiële resultaten en het opstellen van management rapportages met als doel de output van de dienstverlening verder te optimaliseren.

Wat was de rol van Career Control?

Na het bespreken van het functieprofiel met de hiring manager is ons team uiteraard direct aan de slag gegaan. Binnen 48 uur leveren we de beste match uit de beschikbare professionals in de markt. We gaan voor kwaliteit. Op specialisme én persoonlijkheid. EW Facility Services had behoefte aan kandidaten met een pro-actieve houding, communicatief vaardig én die snel up & running zou zijn om direct het Finance Business Control team te ondersteunen.

Vanuit ons eigen team van interim finance en control specialisten wisten wij Ferhat Bozdag te selecteren voor de opdracht. Ferhat werd na de introductie direct uitgenodigd voor een kennismaking. De kennismaking verliep dermate positief dat Ferhat direct na de kennismaking kon starten met zijn werkzaamheden.

Kwam er een vervolg?

Inmiddels zijn we ruim één jaar verder en de opdracht is tussentijds verlengd. Zowel de medewerker van Career Control als EW Facility Services zijn enthousiast over de bijdrage en samenwerking. Recentelijk is er in het team zelfs ruimte ontstaan voor nog een kandidaat. Zodoende is Nemat Akbar onlangs gestart.

Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl

Gerelateerde cases

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control