Nemat Akbar

Studeren en werken

Naar aanleiding van verschillende sollicitaties en gesprekken is mijn keuze gevallen voor  Career Control. Zo kon ik met de hulp van Career Control ingezet worden op verschillende opdrachten bij uitdagende organisaties en werden er twee post hbo-opleidingen aangeboden om mijn vakgebied te verbreden.  Ik werk nu bijna een jaar bij Career Control en ik heb gedurende deze periode een flinke persoonlijke groei doorgemaakt, dit mede door mijn snelle opdracht bij de ING. Daarnaast ben ik nog voorgesteld aan DLL Eindhoven en ik heb een gesprek gehad bij Eneco Rotterdam (hoofdvestiging). Allemaal mooie en grote bedrijven die aansluiten bij mijn ambitie.

Persoonlijke ontwikkeling

Sinds September 2020 ben ik begonnen met mijn post-hbo opleiding Business Intelligence. Eén keer per week krijg ik les en het valt goed te combineren met mijn opdracht. Gedurende het jaar hebben we ook diverse  persoonlijkheid ontwikkelingstrainingen gehad. Ik ben zeer te spreken over deze trainingen, aangezien deze van toegevoegde waarde zijn voor mijn werkzaamheden. Bovendien komt dit ook goed van pas bij sollicitaties. Daarnaast ben ik toegewezen aan een fieldmanager vanuit Career Control bij wie ik mijn vragen kan stellen. Iemand die met mij meedenkt, adviseert en motiveert wanneer nodig is.
Nemat is een bescheiden positief ingestelde en communicatief vaardige financial. Zijn positieve houding, gedrevenheid en passie voor Finance hebben gemaakt dat wij Nemat hebben toegevoegd aan ons team interim professionals. Nemat is het best te omschrijven als representatief, leergierig, cijfermatig sterk en gedreven.

Andere testimonials