Talent ontdekken, binden en trainen. Dat is wat wij doen. Het optimale uit een kandidaat halen en hiermee een opdrachtgever kunnen bieden waar velen van dromen. Wij bouwen aan een netwerk van talentvolle en ambitieuze (young) professionals die écht impact willen maken. Dat zijn de Athletes. Dé professionals die werkzaam zijn in de vakgebieden Finance & Control, Data & Proces of Credit Management. Ze hebben wilskracht, doorzettingsvermogen, zijn down to earth en gaan verder waar anderen stoppen. Athletes zijn bereid te leren, te innoveren en te excelleren, met één doel: behoren tot de top.

108 MONTHS.
Onze Athletes worden speciaal geselecteerd en opgeleid. Ze willen terecht komen op de meest gewilde opdrachten. Hierdoor leren ze de meest uitdagende processen kennen.

Elke Athlete weet dat zij na 108 maanden een eigen carrière pad gaat volgen. Ze zijn in deze periode opgeleid tot een multi-inzetbare professional.
PERSONAL GROWTH.
Dicht bij zichzelf blijven, altijd vanuit intrinsieke motivatie werken én het resultaat leveren waar ze trots op zijn. Weten wie ze zijn, waar ze voor staan, hoe zij zo optimaal mogelijk kunnen werken én hoe zij zichzelf presenteren. Athletes gecoacht door professionals en werken aan persoonlijke vaardigheden. Professioneel communiceren, zowel intern als extern, is voor Athletes vanzelfsprekend.
FUTURE PROOF | KNOWLEDGE IS POWER.
Lean, power-bi, data, visualisaties, Excel, noem het maar op. Alle benodigde technische kennis komt aan bod. Wij geloven erin dat Athletes zich blijven onderscheiden door te beschikken over de meest relevante kennis. Er zijn diverse opleidingen die zij via ons kunt volgen.
LEADING CLIENTS.
Gave opdrachten bij toonaangevende bedrijven: dat is waar onze Athletes terecht komen. Afhankelijk van de wensen en behoeften wordt een Athlete gematcht aan een opdrachtgever.
DEDICATION & CELEBRATION.
We geloven erin dat succes met elkaar gevierd moet worden. Hard werken en hard lachen met elkaar in balans.