DBM Support B.V.

Controller (32-40 uur p/w)

Als Controller ben je verantwoordelijk voor Finance- en het team van 3 collega’s. In de functie van controller neem je de rol aan van ondernemer: waar liggen kansen en risico’s en je adviseert de directie hierover.

Over Sonneborgh

Sonneborgh ontwikkelt vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Ze begrijpen de uitdagingen van hun maatschappelijk partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen zij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, realisatie en belegging. Dit stelt hen in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten door het hele land. Sonneborgh richt zich op beleggers die een deel van hun vermogen veilig en maatschappelijk betrokken willen laten renderen in de stabiele groeimarkt van zorgvastgoed. De vergrijzing, woningtekorten én langjarige huurcontracten van professionele zorgorganisaties maakt dat hun fondsen een stabiele en veilige belegging zijn die goed passen in een solide beleggingsstrategie.

Sfeerimpressie Sonneborgh

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een modern pand met een prachtig uitzicht over de stad. Er heerst een gemoedelijke sfeer, lunchen doe je met je collega’s. Op kantoor werken zo’n 25 collega’s en het Finance team bestuur uit 4 personen.
Je stuurt het Finance team aan, maar echt leiding geven is niet nodig want het is een zelfstandig team. Naast beleidsmatig en strategisch werk moet je ook operationeel aan de slag. Denk o.a. aan werkzaamheden voor financieringsoverzichten, verzekeringsmanagement en fondsbeheer. Je bent adviseur van het MT en kunt hier eventueel op een later moment lid van worden. Er zit groei in deze rol, uiteindelijk zal deze steeds meer richting Business Control gaan.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Als Controller ben je verantwoordelijk voor Finance en Fundmanagement én het team
Zorgdragen voor het verkrijgen van de accorderingen
Je treedt op als adviseur voor het MT
Je bent verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van en het beperken van de risico’s voor de organisatie, haar ontwikkelprojecten en beleggingsfondsen en tilt bedrijfsprestaties naar een hoger niveau
Je identificeert trends en weet kansen te benutten
Naast beleidsmatig en strategisch werk ben je ook hands-on aan de slag m.b.t bijvoorbeeld diverse rapportages, bruto marge prognoses etc)

Deze baan past bij wanneer je

Een afgeronde financiële opleiding, op minimaal HBO niveau hebt
Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie hebt bij een organisatie waar projecten de boventoon voeren
Wilt “ondernemen”
Als persoonlijkheid daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig bent en open staat voor je werk

Wat krijg je er voor terug?

Salarisrange tot € 6.000 – 8.500 bruto per maand
30 vrije dagen
Contract direct bij Sonneborgh
Reiskostenvergoeding
Bonusregeling
Mogelijkheid voor 2 dagen per week thuiswerken
Is dit jouw toekomstige baan en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan is je sollicitatie heel welkom. Heb je nog vragen, dan kun je deze mailen naar Daniëlle. Zien wij ook voldoende match, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.
Daniëlle Engelen
Senior Recruitment Consultant
danielle@careercontrol.nl
+31(0) 6 177 26 677

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control