Banking.

Career Control Financial Services is een vooraanstaande partner binnen de financiële sector. Al sinds 2002 zijn wij partner van diverse grootbanken in Nederland.
Van starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding, die we verder kunnen opleiden en voorzien van de benodigde certificeringen, tot en met management niveau. Om een betere aansluiting te krijgen met de doelgroep binnen de bancaire sector gaat Career Control Financial Services verder onder de naam Bold-People.
Graag verwijzen we je daarom door naar de website van Bold-People.

Opleidingsmogelijkheden
Transparant, eerlijk, samen
Binnen 48 uur 3 geschikte kandidaten

Onze aanpak

We inventariseren welke behoefte er is en wat voor profiel daar het beste op aansluit. Vervolgens bekijken we welke uitdaging(en) er liggen en nog komen. Gesprekken hebben we face-2-face op locatie. Dat is het uitgangspunt. We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen, vertellen we dit ook. Gewoon eerlijk.
Dat is ook wat je van ons mag verwachten.

Inventarisatie

Kennismaken

Cultuur begrijpen

Ideale match?

Advies

Verwachtingen

Search & Match

Database & netwerk

✔ Recruitment marketing

Headhunting

Interviews & referenties

Assessments

Presentatie

Profiel beschrijving

key-skills 

Persoonlijkheid

Voorwaarden

Interview & onboarding

Plannen & organiseren

Voorbereiding 

Voorbereiding bij aanbod

Ondersteuning bij de onboarding

Aftercare

Contact blijft

Vinger aan de pols

Evaluatie

Fieldmanagement

Onze certificaten

In onze dienstverlening draait alles om mensen en data. Niet voor niets dus dat het borgen van onze betrouwbaarheid hoogste prioriteit heeft. Onze klanten zijn doorgaans kritisch en stellen strenge voorwaarden aan een samenwerking. Wij voldoen hieraan.

Career Control is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk. Dit is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt wanneer zij een samenwerking met ons overwegen. Een onderneming met een SNA-keurmerk wordt beoordeeld op hun verplichting uit arbeid.

Essentieel in onze dienstverlening is het verwerken van persoonsgevens. Recruitment draait immers om mensen. We zijn met kandidaten in gesprek, slaan persoonsgegevens op en delen deze gegevens met derden. Een bekend voorbeeld is het delen van een cv. Wij doen dit veilig.

Onze cijfers

0
waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Een greep uit ons klantportfolio​

Ons netwerk is jouw kennis. Verbinder. Ook partners onder elkaar: netwerkevenementen, ronde tafelsessies en kennissessies.

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control