Isobionics

Over Isobionics

Isobionics ontwikkelt, produceert en verkoopt geur- en smaakstoffen die worden gemaakt via fermentatie. Het biotechbedrijf Isobionics is opgericht in 2008 en is in 2019 overgenomen door BASF en gevestigd in Geleen. Vanwege de toenemende groei is er binnen de afdeling Finance  een vacature voor Site Controller ontstaan. In deze functie is het van groot belang om de afdeling naar een hoger niveau te tillen, als sparringpartner van de CEO fungeren en de verantwoordelijkheid dragen over alle financiële activiteiten. Career Control heeft de opdracht gekregen om deze vacature op exclusieve basis te vervullen.

"Career Control heeft de perfecte kandidaat gevonden voor de functie van Site Controller die in staat is onze afdeling Finance naar een hoger niveau te tillen."
Lieke Heldens - BASF
Talent Acquisition Manager Benelux

Wat heeft Career Control gedaan?

De consultant van Career Control heeft met verschillende contactpersonen van BASF en Isobionics gepraat om de bedrijfscultuur te leren kennen. Uit deze gesprekken kwam naar voren wat er van Career Control verwacht werd.

Na de inventarisatiefase 
werd er met de search & match fase gestart. Er werd begonnen met een intensieve search door middel van de database en een actieve headhunting periode. Hieruit zijn er 9 potentiële kandidaten uitgenodigd voor een 1e sollicitatiegesprek. Hiervan zijn er 4 kandidaten uitgenodigd voor een 2sollicitatiegesprek om vervolgens de beste kandidaat een aanbod te doen.

Resultaat

Career Control heeft de volledige sollicitatieprocedure succesvol afgerond. De positie van Site Controller is vervuld door een enthousiaste kandidaat die momenteel met veel plezier aan het werk is. 

Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op
+31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl