In the spotlight: Jordi Meulenbroek

Wie is Jordi: 38 jaar, geboren & getogen in Deventer (wel van zijn 3e tot en met 22ste in Terwolde gewoond, nabij Deventer), 2 dochters (11 & 6 jaar) en samenwonend. Sinds januari 2023 werkzaam bij Career Control, als Business Unit Manager Data & Proces.

Hoe ben je hier verzeild geraakt en wat doe je bij Career Control?

Bij mijn vorige werkgever was de uitdaging een beetje zoek. Ik had verschillende aanbiedingen lopen en had mijn voorgenomen dat een bedrijf aan drie zaken moest voldoen: Vrijheid om zelf iets op te kunnen zetten onder de paraplu van een ander bedrijf, terug naar de arbeidsbemiddeling en het moet dichtbij zijn.
Dat laatste is niet gelukt. Maar ik kan in mijn rol overal en nergens werken of flexibel na of voor files (uit)rijden. Career Control stond al lang op mijn wishlist, ik was onder de indruk van het ‘borst vooruit lopen’ imago dat zij hadden op bijvoorbeeld de Credit Expo’s. Momenteel doe ik een 360 graden rol; sales en het zoeken van de kandidaten. Ik hoop dat ik over een jaar voor Data & Proces een 2e collega heb die mij helpt en we zijn op zoek naar nummer 3, 8 medewerkers aan het werk hebben in het veld, aangevuld met mogelijk een aantal ZZP – ers.

Wat is typisch Jordi?

Ik houd van lol maken. Leuk al die business en ik neem het ook serieus. Maar je moet er ook lol aan beleven. Ik houd van een luchtige sfeer, maar ook van gas erop. Ik geloof dat je mensen niet teveel lastig moet vallen, niet het type dat bij je komt zitten om te vragen hoe het gaat. Kom ik je gewoon tegen, dan zal ik dat wel doen uiteraard.

Wat wilde je vroeger worden?

Ik was een leerling die weinig trek had in school. HAVO 4 ben ik van school gegaan met alleen een voldoende voor tafelvoetbal. Ik werkte in een sportwinkel. Dat vond ik wel heel leuk. Maar eind van de dag altijd zere poten. Daarnaast MBO gaan doen. Mijn moeder zei ‘Dat is allemaal heel leuk wat je doet, Jordi. Maar als dit je keuze is, heb je wel de rest van je leven zere poten. En altijd op zaterdag werken’. Toen toch maar besloten HBO te gaan doen.

Niet zolang geleden dacht ik er nog aan om machinist te worden. Leuk, op zo’n trein. Maar al snel klaar mee hoor. Het verdient geen klote en je moet een opleiding van drie jaar volgen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Crossfit, boksen en voetbal. Verder city trips, erop uit met mijn vrienden en druk met mijn 2 dochters (spelletjes doen, erop uit etc). Tel je de poes, hamster en vissen thuis erbij op, woon ik samen met 9 meiden. Dus druk zat thuis.

Wat is jouw rare eigenschap die je verborgen houdt voor de mensen?

Ik leg nooit een afstandsbediening op een tafel. Die houd ik bij me, op de bank. Ik vind het ook bloedirritant wanneer iemand anders dat ding vasthoudt. Die controle wil ik graag houden haha. Zelfs als ik bij een ander op bezoek ben.

Wat zouden meer mensen moeten doen?

Lol maken, het leuk hebben en luchtig houden.

Waar heb je een godsgruwelijke hekel aan?

Ik ben van de afspraak is afspraak. Op tijd komen. Mensen die dat niet doen, daar heb ik een hekel aan. Als mijn vrienden drie minuten te laat komen, stuur ik een schermafbeelding van de klok naar hen.

Als we dan toch in Deventer zijn, waar moeten we zeker heen?

Wandelen over de Grote Overstraat en de Kleine Overstraat, waar je alle authentieke / ambachtswinkels vindt; Turks ateliers, lunchrooms, platenzaak etc. Kruipdoor-sluipdoor, dat werk. En de Walstraat is ook leuk, wandelen langs de IJssel.

Wat staat er op je bucketlist?

Poeh. Daar denk ik nooit over na. Ik zou het noorderlicht nog wel eens willen zien. Hutje, scooter.. mooi!

Welke BN- er zou je willen zijn?

Ruben Nicolai. Ik vind het geweldig hoe hij bepaalt wat er, wanneer bepaalt. Hij is volledig in control in de show met de camera’s, de situatie of mondige juryleden. Hij kan op een hele natuurlijke manier op de omgeving reageren.

Kort rondje

Leukste TV – serie: Big Bang Theory.
Leukste radioprogramma: Bestaat niet meer, maar ‘Evers staat op’. Ik mis het nog elke ochtend.
Beste muziekalbum: Heb ik niet echt, maar ik zou dan zeggen: Dr Dre – 2001.
Leukste sport: Voetbal.
Leukste film: Wolf of Wallstreet.
Leukste boek: Geen. Ik ben geen lezer. Misschien een biografie op vakantie.
Favoriete kledingstuk: T-shirt, effen zwart.
Beste restaurant: Jackie’s in Deventer.
Guilty pleasure: TMeezingen in de auto op Toto’s Africa.

Privacyverklaring

Cookies

Algemene voorwaarden

login