Wij beoordelen jou als kandidaat op de kwaliteiten waarover je beschikt en de functie die je nu uitoefent. Hierbij kijken we graag naar de eigenschappen en vaardigheden van jou als persoon, zodat je bij je nieuwe baan echt op de juiste plek terecht komt.
De testen maak je gewoon thuis, achter je laptop of PC.

LTP assessment

Jij kent je eigen kwaliteiten wel. En je moeder weet die ook wel vlekkeloos te benoemen. Maar wil je je (aankomende) baas eens om de oren meppen met bewijs dat jij wel degelijk makkelijk met verandermanagement om kunt gaan, verantwoordelijkheid neemt en hoeveel groeipotentie er in jouw zit, kun je hier het assessment maken. Eens zien wie hier gelijk krijgt!

Meld je nu aan voor het assessment

 

Persoonlijkheidstest:

Natuurlijk ben jij heel goed. Een teamspeler. Collegiaal. Iemand die heel zelfstandig kan werken. Niet om 1700 uur gelijk het pand uit rent. Altijd koffie haalt voor een ander. En je werk nog af krijgt ook! Dat weten wij ook wel. Maar jouw toffe peer – eigenschappen kun je ook wetenschappelijk laten onderbouwen. Doe hier je Enneagram – persoonlijkheidstest en bewijs aan de hele wereld dat je de bom bent voor je toekomstige werkgever.

Doe nu de test