Finance & Control

Career Control is meer dan 10 jaar specialist in het bemiddelen van Finance & Control professionals voor profit organisaties in Nederland. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken, want dat is onze missie.

Kernprofielen

Accounting

  Accounts Payable

  Accounts Receivable

  General Ledger

  Financial Accountant

Control

  Assistent Control

  Financial Control

  Group Control

  CFO

FP&A

  Business Control

  FP&A Analist

  FP&A Manager

Data

  Financial Data Specialist

  Reporting Analist

  Business Analist

Wij zijn er voor iedereen

Ons uitgangspunt is het maken van een echte match. We zijn er voor starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Of je nu in de laatste jaren van je opleiding zit of dat je na 7 jaar werken binnen finance & control toe bent aan iets nieuws, wij zijn er voor je.
Wij helpen je vooruit.

Bemiddeling van professionals

Op zoek naar een tijdelijke of vaste baan bij een werkgever die aansluit bij wat jij belangrijk vindt? Wij bemiddelen zowel professionals die aan de slag willen gaan bij een nieuwe werkgever alsmede zelfstandigen en interim professionals.

Bekijk vacatures

Young talent programma

Ben je afgestudeerd en nog geen relevante werkervaring, maar barst je van de ambitie en motivatie? Heb je altijd al voor toonaangevende bedrijven in de bancaire sector willen werken, ben je gemotiveerd om certificaten te behalen en wil je een vliegende start maken met je carrière? Kijk dan snel verder.

Lees meer

Wat je van ons kunt verwachten

Het maken van een echte duurzame én kwalitatieve match, dat is onze missie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat we je goed leren kennen. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken.

Kennismaken

We leren elkaar écht kennen. We bespreken je ambities en stemmen verwachtingen af.

Advies

We geven advies en stemmen het vervolg met elkaar af.

Match

We nemen vacatures en opdrachtgevers met je door en verzamelen extra informatie, zoals referenties en diploma’s. Zo krijgen we een compleet beeld van jou. 

Onboarding

Is er een match? Dan nemen we alles nog eens door en bereiden we je voor op de gesprekken bij je nieuwe werkgever. We ondersteunen je volledig tijdens de contractaanbieding en onboarding.

Aftercare

Ben je gestart? Ook dan houden we contact met elkaar om te horen of we ook echt een duurzame match hebben gemaakt.

Onze cijfers
0
Waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Een greep uit ons klantportfolio

Benieuwd naar de vacatures in Finance & Control?

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control

HBO - starters in Finance gezocht!

Zie onze vacature Financial Analyst Accounting – Utrecht