GREENBERG CAPITAL VERSTERKT HAAR PORTFOLIO MET CAREER CONTROL

Greenberg Capital neemt per 15 maart een belang in recruitment- en detacheringsbureau Career Control.
Daarmee zet Greenberg Capital een volgende stap in haar buy & build strategie.

Bouke van der Weide, Managing Partner van Greenberg Capital: “Career Control is een prachtige toevoeging aan ons portfolio. Naast Greenberg Nielsen, Greenberg Staffing, Sales11 en KOOT professionals kunnen we met de komst van Career Control een grote stap voorwaarts zetten met onze buy & build strategie. Career Control is een gevestigde naam in Nederland binnen de domeinen van credit management, finance & control en data en proces professionals en stond al even op onze wensenlijst met mogelijke versterkingen”.

“De afgelopen 20 jaar is er een prachtig bedrijf opgebouwd. We zijn nu in een nieuwe fase aangekomen om verdere groei te realiseren en door te ontwikkelen. Toen we in contact kwamen met Greenberg was er direct een goed gevoel over de bedrijfscultuur, het ondernemerschap, de professionaliteit en het werkplezier aldus Boudewijn Ingwersen, van Career Control”.

Greenberg Capital heeft met Greenberg Nielsen, Greenberg Staffing, Sales11 en KOOT Professionals veel ervaring binnen recruitment en interim management, met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Met de toevoeging van Career Control, met kantoren in Utrecht en Eindhoven, wordt de groep actief in andere gebieden in Nederland én wordt het detacheren van eigen professionals toegevoegd”.
Reeds enkele jaren wordt Career Control met veel passie en plezier geleid door Ruut-Jan Bakkenes en Boudewijn Ingwersen. Met de komst van Greenberg Capital wordt afscheid genomen van de oprichters William Peek en Toine Priem en aandeelhouder Roy van Dalsem. Ruut-Jan en Boudewijn blijven aan als bestuurder en aandeelhouder.

Bakkenes: “Met de komst van Greenberg Capital versterken we onze organisatie om onze ambities naar de toekomst waar te maken. Wij blijven zelfstandig actief als Career Control maar wel als onderdeel van Greenberg Capital. Daarmee zijn we ervan overtuigd, dat dit voor onze medewerkers en de gehele organisatie prachtige kansen gaat opleveren’’.

De overname betreft een aandelentransactie, waarbij Greenberg Capital 60% van de geplaatste en uitstaande aandelen van Career Control overneemt. Over de hoogte van de bedragen worden geen mededeling gedaan.
Vlnr: G. Leendertse, R.J. Bakkenes, J.P. de Vries, B.M. Ingwersen, H.O van der Straaten, B. van der Weide

Alle rechten voorbehouden © 2022 Career Control