Jordie Frederiks

Recruitment Consultant

jordie@careercontrol.nl

06 - 208 25 761

ik ben Jordie en woonachtig in Eindhoven. Mijn reis bracht me naar het Fontys in Eindhoven, waar ik mijn diploma in Commerciële Economie behaalde. Nu ben ik verheugd om als Recruitment Consultant voor Finance & Control bij Career Control aan de slag te gaan, voornamelijk vanuit kantoor Eindhoven.

Wat me zo aanspreekt aan werken bij Career Control is de flexibiliteit die het bedrijf biedt en de diversiteit binnen het vakgebied. Ik beschouw mezelf als een bruggenbouwer, iemand die graag contact maakt en verbindingen legt met mensen.

Buiten mijn werk vind ik niets fijner dan gezellig uit eten gaan, quality time doorbrengen met vrienden en mijn vriendin, en mezelf uitdagen in de sportschool, waar ik 3 tot 4 keer per week te vinden ben. Sport is echt een passie van me!

Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken en te ontdekken hoe we kunnen groeien Finance & Control. Aarzel niet om contact met me op te nemen om verder kennis te maken of om te bespreken hoe we jouw ambities kunnen waarmaken.

Alle rechten voorbehouden © 2023 Career Control