Jasper van de Laarschot

Business Manager

jasper@careercontrol.nl

06 518 91 945

Mijn naam is Jasper van de Laarschot (29), geboren en getogen in Helmond. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met verschillende sporten, Tennis, Padel, Golf, Fitness en in de winter sta ik graag op de latten in Oostenrijk. Naast sport ben ik graag onder mijn vrienden.

Vanuit mijn passie voor sport heb ik na de middelbare school gekozen voor de opleiding CIOS, maar gedurende de opleiding heeft mij dit tot andere inzichten gebracht waardoor ik voor een andere ‘’bredere’’ bacheloropleiding heb gekozen. Met succes heb ik de studie Small Business & Retail Management gevolgd met als minor International Sales & Accountmanagement.

Ik ben werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling bij Talentscoutz als Scout/Accountmanager. Een specialistische headhunter die zich richt op het bemiddelen van o.a. bouw(technische)-, sales- en management profielen, functie gespecialiseerd en branche overschrijdend.

In 2022 heb ik de overstap naar Career Control gemaakt en ben ik gestart als Business Manager voor de Interim Professionals.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control