Traineeship - Finance

Heb je (bijna) een hbo-of wo diploma op zak, maximaal twee jaar werkervaring en wil je een vliegende start maken met je carrière? Kijk dan snel verder wat we voor je kunnen betekenen!

Investeer in jezelf

Je carrière finance future proof maken met het Young Talent Program? Indien jij minder dan twee jaar werkervaring hebt en (bijna) in het bezit bent van een HBO- of WO diploma, kom jij in aanmerking voor ons Young Talent programma. Met het Career Control Young Talent Programma investeren wij in ambitieuze starters die een boost willen geven aan de start van hun carrière. Het programma in het kort: ontwikkelen in kennis en ervaring tegelijk en ondertussen opbouwen van een netwerk en onze garantie op baanbehoud.

William Lagrouw

De grootste meerwaarde van een traineeship is dat je in een korte tijd een groot netwerk opbouwt en je leert welke functies je wel en niet aanspreken. Daarnaast leer je de verschillende bedrijfsculturen en de daaraan gekoppelde managementstijlen kennen. Het is super interessant om bij uiteenlopende bedrijven in de keuken te mogen kijken, van groot MKB tot multinational.

Hier werken onze finance trainees

Bekijk direct de vacatures

Testimonials

Volg ons op social media

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control