Career Control Young Talents

Heb je (bijna) een hbo-of wo diploma op zak, maximaal twee jaar werkervaring en wil je een vliegende start maken met je carrière? Kijk dan snel verder wat we voor je kunnen betekenen!

Investeer in jezelf

Je carrière finance future proof maken met het Young Talent Program? Indien jij minder dan twee jaar werkervaring hebt en (bijna) in het bezit bent van een HBO- of WO diploma, kom jij in aanmerking voor ons Young Talent programma. Met het Career Control Young Talent Programma investeren wij in ambitieuze starters die een boost willen geven aan de start van hun carrière. Het programma in het kort: ontwikkelen in kennis en ervaring tegelijk en ondertussen opbouwen van een netwerk en onze garantie op baanbehoud.

Testimonials

Het programma

Als young talent ga je aan de slag bij uiteenlopende bedrijven in heel Nederland om werkervaring op te doen in functies die gerelateerd zijn aan onze vakgebieden, aangevuld met aanverwante studies waarin wij voor je faciliteren. Dat maakt je in korte tijd als starter een allrounde specialist met werkervaring voor je verdere toekomstige carrière! 

Hier werken onze trainees

Altijd op de hoogte van de nieuwste jobs?

Volg ons op social media

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control