DBM Support B.V.

Assistent Controller (32-40 uur p/w)

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. In deze rol kun je steeds meer gaan ontwikkelen richting financial control taken. Je werkt nauw samen met de Controller.

Over Sonneborgh

Sonneborgh ontwikkelt vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Ze begrijpen de uitdagingen van hun maatschappelijk partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen zij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, realisatie en belegging. Dit stelt hen in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten door het hele land. Sonneborgh richt zich op beleggers die een deel van hun vermogen veilig en maatschappelijk betrokken willen laten renderen in de stabiele groeimarkt van zorgvastgoed. De vergrijzing, woningtekorten én langjarige huurcontracten van professionele zorgorganisaties maakt dat hun fondsen een stabiele en veilige belegging zijn die goed passen in een solide beleggingsstrategie.

Sfeerimpressie Sonneborgh

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een modern pand met een prachtig uitzicht over de stad. Er heerst een gemoedelijke sfeer, lunchen doe je met je collega’s. Op kantoor werken zo’n 25 collega’s en het Finance team bestuur uit 4 personen.

Samen met de Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder crediteuren- en debiteurenadministratie.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Bewaken van budgetten en het signaleren van opvallendheden
Je bent verantwoordelijk voor periodieke rapportages
Je ondersteunt de Controller en andere collega’s bij financieel-administratieve taken en vragen
Je verzorgt de aangiften van alle vennootschappen en stelt samen met de Coltroller de informatie voor de jaarstukken samen

Deze baan past bij wanneer je

Een afgeronde MBO 4 opleiding financieel / fiscaal hebt
Enige jaren werkervaring binnen de financiële administratie hebt
Ervaring hebt met het zelfstandig verzorgen van de maandafsluiting
BTW aangiftes hebt gedaan

Wat krijg je er voor terug?

Salarisrange tot € 3.500 – 4.800 bruto per maand
30 vrije dagen
Contract direct bij Sonneborgh
Reiskostenvergoeding
Bonusregeling
Mogelijkheid voor 2 dagen per week thuiswerken
Is dit jouw toekomstige baan en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan is je sollicitatie heel welkom. Heb je nog vragen, dan kun je deze mailen naar Daniëlle.
Zien wij ook voldoende match, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.
Daniëlle Engelen
Senior Recruitment Consultant
danielle@careercontrol.nl
+31(0) 6 177 26 677

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control