Yoeri Beukers

Ik ben Yoeri Beukers, 32 jaar oud, en ik word per 1 mei jullie nieuwe collega. Sinds twee jaar woon ik in het centrum van Amersfoort en dat bevalt mij tot nu toe prima. Een wens van mij is om bij een volgende verhuizing wel wat dichterbij bij de natuur te gaan wonen. Sommige zullen mij eventueel al kennen van een paar jaar terug, ik ben namelijk al eerder in dienst geweest bij Career Control. Ik ben toen tussen 2017 en 2019 voor anderhalf jaar gedetacheerd geweest bij Mediq op de afdeling Claim & Rejections.
Ik heb in die periode altijd veel vertrouwen genoten in een leuke opdracht en functioneren. Daarom is het voor mij extra leuk om dit weer te voelen en ik kijk uit naar mijn eerste opdracht, die op het moment van schrijven nog niet duidelijk is.

Ik vind het heerlijk om te wandelen en ik ga ook geregeld hardlopen, al is helaas niet een hobby maar wel een goede manier om fit te blijven binnen gestelde maatregelen van corona. Afgelopen weekend ben ik voor het eerst gaan mountainbiken in het bos. Ik zie mijzelf dit de komende tijd vaker doen. Het is een mooie combinatie van lekker sporten en te genieten van het buiten zijn.

Verder vind ik het leuk om bezig te zijn met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, zowel werk gerelateerd en/ of ook buiten werk om. In de nieuwe opdracht hoop ik ook weer mooie stappen te kunnen zetten.

Het lijkt mij leuk wanneer het wordt toegelaten om jullie weer te zien of te ontmoeten.

Andere testimonials