Wout Hijmans

Werken bij Career Control Finance

De eerste stappen binnen Career Control Finance voelde meteen aan als een warm bad. Het team op kantoor is heel toegankelijk en verspreid het enthousiasme om de avonturen die externe opdrachten te bieden hebben bijzonder goed. Waar nodig wordt men goed bijgestuurd om het doorlopen van sollicitatie procedures volledig eigen te maken. Het contact met en bijsturing door het team was zodoende naast gezellig ook van zeker van toegevoegde waarde op zakelijk gebied. Om dit te ervaren dien je toch echt zelf een keer op bezoek te komen bij Career Control.

Het Traineeship Finance

De post-bachelor General-Ledger Accountant & BI zijn een perfecte volgende stap in de richting Finance na een afgeronde HBO studie. Vanuit de studiebanken via Career Control Finance in-company studeren om vervolgens de kennis rechtstreeks toe te passen in de praktijk. De groep trainees was voor mij een hechte groep waar niet alleen contacten uit voortkwamen die zakelijk óf studie gerelateerd bleken. Door discussies in de colleges leer je de persoonlijkheden kennen waarmee je je jezelf uitermate goed kan reflecteren.

De opdrachten

Door de diversiteit van verschillende opdrachtgevers zitten er altijd bedrijven en opdrachten tussen die net dat beetje extra motivatie geven om er echt voor te gaan. Hoe tof is het is om bij de grotere bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Bovendien niet alleen om maar een positie op te vullen, maar ook vanwege de specifieke kijk op processen en systemen om net dat stukje verbetering mee te pakken.

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe meer opdrachten via Career Control Finance, hoe sneller je je persoonlijke ontwikkeling oppakt. Iets wat ik zeker heb gemerkt tijdens mijn vijf opdrachtgevers. Telkens zette ik weer een stap waardoor ik voor nu een mooie uitdaging heb gevonden bij een andere partij. Geen definitief vaarwel, maar mogelijk wel een tot ziens. Het wereldje is klein.

Wout is een sociale en doelgerichte Finance professional met een bachelor bedrijfseconomie op zak. Hij pakt snel zaken op, legt contact in het Nederlands en Engels en weet zich de werkzaamheden en de processen daarachter snel eigen te maken. Hij heeft zijn Post-HBO General Ledger accounting succesvol behaald met de modules MBA bedrijfsadministratie, Jaarrekening en SPD consilidatie.

Andere testimonials