William Lagrouw

Nadat ik in januari 2019 ben afgestudeerd, stelde ik mezelf altijd al de vraag wat ik precies wilde worden en hoe mijn toekomst er verder uit zou komen te zien. Dit zijn naar mijn idee geheel normale vragen als je net bent afgestudeerd en er vervolgens een hele nieuwe wereld voor je open ligt. Ik wist wel dat mijn toekomst in de financiƫle wereld zal komen te liggen, maar deze financiƫle wereld is nogal een brede opvatting (accounting, control, risk, marketing). Mede daardoor heb ik ervoor gekozen om de eerste paar jaren van mijn loopbaan een traineeship te gaan volgen, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen. Via Career Control heb ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als financieel vlak.

De toegevoegde waarde van de opdrachten is voornamelijk het vermogen om heel snel nieuwe processen aan te leren, te gebruiken en te verbeteren. De grootste meerwaarde van een traineeship is dat je in een korte tijd een groot netwerk opbouwt, leer je welke functies je wel en niet aanspreken. Daarnaast leer je de verschillende bedrijfsculturen en de daaraan gekoppelde managementstijlen kennen. Daarnaast vind ik het super interessant om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Het is super interessant om bij uiteenlopende bedrijven in de keuken te mogen kijken, van groot MKB tot multinational.

William is een communicatief sterke en ambitieuze finance professional die door middel van opdrachten en projecten ervaring wilt opdoen op het gebied van accounting en finance & control. Hij gaat zorgvuldig te werk en haalt energie uit zijn behaalde resultaten. In de aanpak van zijn werkzaamheden is hij doortastend en voortvarend.

Andere testimonials