Lingling Wang

Na het behalen van mijn HBO diploma was ik nog niet uitgeleerd. Het traineeship binnen Career Control geeft mij de ruimte om verder te leren en te groeien, door de combinatie van werken en studeren. Via Career Control ben ik op een opdracht terechtgekomen waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Bij deze opdracht ben ik begonnen met de basis in crediteurenadministratie, maar ondertussen heb ik al zoveel meer mogen zien van het vak Finance.

Daarnaast werk ik ook aan mijn communicatieve vaardigden door middel van coaching lessen. Dit zorgt ervoor dat je jouw eigen waarden beter gaat herkennen en  erkennen.

Lingling is een gedreven starter die aan het begin van haar carrière binnen Finance staat. Zij hecht veel waarde aan haar persoonlijke en professionele ontwikkeling en is daarom begonnen aan het Traineeship van Career Control Finance en is zij fulltime inzetbaar op diverse opdrachten binnen de financiële kolom. Lingling is positief kritisch en gaat zorgvuldig te werk. Zij haalt haar energie uit behaalde resultaten en voelt zich thuis in een informeel team.

Andere testimonials