Interim Professional F&C

“Ik krijg ook de kans om bij mijn opdrachtgever verdiepingsslagen te maken.”

Lingling Wang (23) is sinds 2019 bij Career Control als interim professional werkzaam. Vanuit de schoolbanken op zoek naar een nieuwe job. Lingling vertelt hoe zij de wereld van detachering in is gerold en waarom ze uit alle aanbieders in de markt voor Career Control gekozen heeft.

Hoe ben je in contact gekomen met Career Control?

Ik werd benaderd via LinkedIn door Career Control, zo’n anderhalf jaar geleden. Ik zat in de afstudeerfase, dus het kwam wat aan de vroege kant. Maar dat gaf mij de tijd om hier en daar wat gesprekken te voeren, ook voor vaste banen en ook interim bij andere detacheringsorganisaties. Ik heb uiteindelijk besloten om voor detachering te gaan in plaats van vast, omdat ik nog zoekend was en ben naar wat ik eigenlijk wil. Ik wil van alles zien en uitproberen. Ik ben ook nog niet uitgeleerd, maar wel klaar met studeren. Dan is deze keuze de juiste. Ik heb toen een gesprek gevoerd met Vera Lynn (recruiter, red) en Boudewijn (mede-eigenaar, red), dat klikte en voelde goed. En toen was het snel beklonken.

Waarom heb je voor career Control gekozen?
De trigger om uiteindelijk voor Career Control te kiezen in plaats van een ander detacheringsorganisatie was dat jullie opleidingen via externe (bekende) labels aanbieden. Ik weet zeker dat die toegevoegde waarde bieden aan mijn CV. Met interne cursussen moet je dat altijd maar weer afwachten. Ook het zien van kansen en vervolgens het willen aanpakken zijn redenen voor de keuze. Deze eigenschappen passen ook wel bij mijn persoonlijkheid.

Hoe ben je gestart?
Er startte al vrij snel een project voor mij en daar werd ik echt goed opgevangen en begeleid. Als je net bent afgestudeerd, is het natuurlijk extra fijn als je in een warm bad terecht komt. Insteek was het opvangen van een vaste medewerker die van fulltime naar parttime zou gaan en lopende achterstanden wegwerken. Toen dat was geklaard, werd ik ook ingezet voor andere zaken als spil tussen de manager en de afdeling.
Kun je wat vertellen over de werkzaamheden die je doet?
De werkzaamheden die ik in het begin deed waren alleen op crediteuren gericht. Dus zorgen dat alle inkoopfacturen geboekt worden en op tijd betaald worden. Door de tijd heen heb ik me meer op de grootboekadministratie mogen richten, waarbij ik ondersteun in de maandafsluiting, verschillende analyses maak van grootboekrekeningen en in projecten wordt ingezet om bijvoorbeeld processen te optimaliseren.

Wat is typisch Career Control voor jou?
Openheid. Je kan voor alles terecht, in mijn geval veel bij de Field Manager (Walter, red). Als er wat is, lost hij het op. En als het niet op te lossen is, heeft hij er volgens mij wel alles aan gedaan. Ik ben nog niet echt tegen issues aangelopen, maar heb wel het gevoel dat de support er is.

Werk je over vijf jaar nog steeds bij Career Control?
Dat is lastig te zeggen. Ik ben begonnen aan een opdracht voor een paar maanden en die is inmiddels al meer dan een jaar aan de gang. Voordeel is dat de opdrachtgever en Walter snappen dat ik niet stil wil blijven staan en door wil ontwikkelen. Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij de opdrachtgever een verdiepingsslag te maken. Voor nu voldoet het aan alle verwachtingen. En voor de toekomst, nog geen idee waar mijn behoefte over een jaar ligt.

Ben jij geïnspireerd geraakt door het verhaal van Lingling? Zie jij jezelf ook stappen maken in de toekomst en is detachering jouw ding? Stuur ons jouw CV voor de rol waar je voorkeur naar uitgaat!!!

Wil je meer weten?
Neem contact op met Rick Haverkamp

Rick Haverkamp

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 13 02 61 82
Emailadres: rick@careercontrol.nl

Andere testimonials