Proces Analist

Career Control is meer dan 10 jaar specialist in het bemiddelen van Proces Analytische professionals in Nederland. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken, want dat is onze missie.

Proces Analisten bij Career Control

Een proces analist vervult een belangrijke rol rondom de workflow van bedrijfsprocessen. Een proces analist werkt ook mee aan het vaststellen en verbeteren van de informatievoorziening. Hij/zij kan advies geven op het gebied van tooling en technieken binnen het procesmanagement. Daarbij wordt ook de kwaliteit van de processen getoetst, zodat de procesgang verbeterd kan worden en de performance van het proces meetbaar wordt. De proces analist gaat wensen van de klant vertalen naar eventuele technische oplossingen. Een proces analist houdt zich voornamelijk bezig met het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

Wat doet een proces analist zoal:
  • Het doorgronden, vastleggen en verbeteren van processen
  • Inventariseren en analyseren van de informatiebehoefte
  • Het opstellen van bedrijfsbrede impactanalyses
  • Signaleren van risico’s, knelpunten en afwijkingen

De proces analist werkt waar nodig volgens de Scrum en/of Lean-methode, in nauwe samenwerking met business- en data-analyse. Iemand die proces analist wil worden, kiest meestal voor een (bedrijfskundige) basisopleiding zoals HBO of WO Bedrijfseconomie of HBO Management, Economie en Recht. Ook zijn er specifieke cursussen en opleidingen die proces analisten doorgaans in de avonduren volgen en die opleiden tot een kenner in de richting van hun vakgebied.

Een greep uit ons klantportfolio

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor ons job alert en geef jouw voorkeuren op.

Overige diensten

Data & Proces

Benieuwd naar andere mogelijkheden binnen data & proces?

Young Talent Programma

Investeren in ambitieuze jonge professionals?

Volg ons op social media

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control

HBO - starters in Finance gezocht!

Zie onze vacature Financial Analyst Accounting – Utrecht