Credit Management

Career Control is meer dan 20 jaar specialist in het bemiddelen van Credit Management professionals in Nederland. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken, want dat is onze missie. Ons uitgangspunt is het maken van een echte match. We zijn er voor starters op de arbeidsmarkt met een MBO4, HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Of je nu in de laatste jaren van je opleiding zit of dat je na 7 jaar werken binnen het Credit Management toe bent aan iets nieuws, je verder wilt ontwikkelen, wij zijn er voor je.
Marktleiderschap
Transparant, eerlijk, samen
Wij gaan voor de echte match

Wat we voor je kunnen betekenen

Wij zijn in staat je te helpen aan een nieuwe vaste baan in credit management, op basis van werving en selectie. Ook voor freelancers die op zoek zijn naar een nieuwe interim opdracht hebben wij wekelijks interessante credit management opdrachten waar we je op kunnen matchen.

NIEUW: Athletes programma | Werken in de detachering

Wil jij tot de top van Credit Management Nederland behoren?
Ben je gemotiveerd om succesvol te zijn, wil je carrièregericht opleidingen blijven volgen en een vliegende start maken met je carrière? Kom bij Career Control werken als interim professional en lanceer jezelf als Credit Athlete.

Wat je van ons kunt verwachten

Het maken van een echte duurzame én kwalitatieve match, dat is onze missie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat we je goed leren kennen. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken.

Kennismaken

We leren elkaar écht kennen. We bespreken je ambities en stemmen verwachtingen af.

Advies

We geven advies en stemmen het vervolg met elkaar af.

Match

We nemen vacatures en opdrachtgevers met je door en verzamelen extra informatie, zoals referenties en diploma’s. Zo krijgen we een compleet beeld van jou. 

Onboarding

Is er een match? Dan nemen we alles nog eens door en bereiden we je voor op de gesprekken bij je nieuwe werkgever. We ondersteunen je volledig tijdens de contractaanbieding en onboarding.

Aftercare

Ben je gestart? Ook dan houden we contact met elkaar om te horen of we ook echt een duurzame match hebben gemaakt.

Onze cijfers
0
Waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Een greep uit ons klantportfolio

Benieuwd naar de vacatures in Credit Management?

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control