Banking.

Career Control Financial Services is een vooraanstaande partner binnen de financiële sector. Al sinds 2002 zijn wij partner van diverse grootbanken in Nederland.
Van starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding, die we verder kunnen opleiden en voorzien van de benodigde certificeringen, tot en met management niveau. Om een betere aansluiting te krijgen met de doelgroep binnen de bancaire sector gaat Career Control Financial Services verder onder de naam Bold-People.
Graag verwijzen we je daarom door naar de website van Bold-People.

Professionals met ambitie
Transparant, eerlijk, samen
Wij gaan voor de echte match

Wat je van ons kunt verwachten

Het maken van een echte duurzame én kwalitatieve match, dat is onze missie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat we je goed leren kennen. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken.

Kennismaken

We leren elkaar écht kennen. We bespreken je ambities en stemmen verwachtingen af.

Advies

We geven advies en stemmen het vervolg met elkaar af.

Match

We nemen vacatures en opdrachtgevers met je door en verzamelen extra informatie, zoals referenties en diploma’s. Zo krijgen we een compleet beeld van jou. 

Onboarding

Is er een match? Dan nemen we alles nog eens door en bereiden we je voor op de gesprekken bij je nieuwe werkgever. We ondersteunen je volledig tijdens de contractaanbieding en onboarding.

Aftercare

Ben je gestart? Ook dan houden we contact met elkaar om te horen of we ook echt een duurzame match hebben gemaakt.

Onze cijfers

0
Waarderingscijfer
0
Medewerkers
0 %
Fill rate

Een greep uit ons klantportfolio

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control