Ruut-Jan Bakkenes

Director / Owner

rjbakkenes@careercontrol-f.nl

06 817 26 085

Ik ben Ruut-Jan Bakkenes, oprichter van Career Control F BV en inmiddels directeur en mede-eigenaar van Career Control. Ondernemen en het ontwikkelen van de organisatie en onze medewerkers geven mij elke dag veel energie. Het liefst ben ik de hele dag met mensen in gesprek over de kansen en mogelijkheden van morgen, volgende week of volgend jaar.

Ik ben de partner van Anoeska en vader van Bente en Mats. Graag ben ik met mijn gezin, volg ik ze bij het sporten en ben ik coach van de korfbalselectie van Fiducia in Vleuten. Verder kun je mij 2x per week in de sportschool tegenkomen of op de golfbaan met zakenrelaties of vrienden. In het weekend ben ik ook te vinden in de kantine van de sportvereniging en geniet ik graag van het bourgondische leven.

Het leukste vind ik het om onder de mensen te zijn, te verbinden en kansen te zien die anderen niet zien. Ik heb soms wat moeite om zaken ruim van te voren af te ronden, kortom als de druk erop komt ben ik op mijn best. Mijn standplaats is ons hoofdkantoor in Utrecht. Mensen die mij kennen zullen mij omschrijven als een warm persoon die altijd klaar staat voor een ander, direct kan zijn waar dat nodig is en graag oplossingsgericht kijkt naar de zaken waar ik voor verantwoordelijk ben.

Alle rechten voorbehouden © 2022 Career Control