Ronald de Kruijf

Directeur

ronald@careercontrol-consultancy.nl

06 - 115 93 585

Ik ben Ronald de Kruijf, directeur bij Career Control Data & Proces. Ik woon in De Meern, vlakbij Utrecht. Mijn vrije tijd breng ik graag door op de racefiets en bij slechter weer op de mountainbike. Daarnaast ga ik nog regelmatig naar de sportschool en probeer ik zoveel mogelijk s’morgens voor de start met werken een uur snel te wandelen. Best sportief al zeg ik het zelf en gelijktijdig moet dat ook wel want ik houd wel van bier, wijn en er wat bij eten.

Career Control Data & Proces is een mooie club die de komende jaren een stevigere groei gaat doormaken. Mijn achtergrond is bedrijfskunde. Jarenlang heb ik opdrachten uitgevoerd voor klanten in het vakgebied waarin we nu zelf dienstverlener zijn. En regelmatig word ik nog gevraagd voor een tijdelijke klus. En die vervul ik graag en goed. Voor mij staan plezier, succes en ondernemerschap centraal. Uiteindelijk vertaald dit zich in het leveren van kwaliteit aan onze klanten.

Ik zie graag dat onze consultants boven de grijze massa uitsteken, opvallen door een professionele houding en het gedrag tonen dat past bij de klant.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control