Marloes Boek

Recruitment Consultant

marloes@careercontrol.nl

06 - 417 74 506

Ik ben Marloes Boek en bij Career Control vervul ik de rol van recruitment consultant op het gebied van finance. Mijn carrière is gestart in de zorg, en de passie voor het helpen van mensen is altijd gebleven, ook in recruitment kan ik dit goed terugvinden, zeker in combinatie met de commerciële weg die ik daarna ben in geslagen.

Als ex-ondernemer vind je bij mij de drive om voor jou net dat stapje extra te zetten, en is het een uitdaging voor mij om samen met de kandidaat te ontdekken waar deze naar toe wil, waar de kansen liggen en wat nu echt past. In een markt waar de banen in overvloed aanwezig zijn, laat ik jou graag zien waarom ik voor Career Control heb gekozen en er van overtuigd ben dat wij als bedrijf de partner zijn in helpen met het bewandelen van het pad naar jouw persoonlijke succes.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met investeren in een stabiel inkomen naast mijn job en mijn netwerk en kennis te verbreden in de vastgoedindustrie, ik reis graag en ben wel te porren voor een last minute tripje. Ik heb 2 fantastische kids, lieve vrienden en familie en breng dus ook graag tijd met ze door, en of dat nu sportief is, in de ballenbak met de kinderen of onder het genot van een goed glas wijn, I’m always in the mood for fun! Ik werk op ons kantoor in Utrecht op de 20e verdieping, ook graag jouw top bereiken? Kom gerust een langs om het uitzicht te bekijken!

Alle rechten voorbehouden © 2022 Career Control