Joyce van Leijenhorst-Blijderveen

Senior Medewerker HR

j.vanblijderveen@careercontrol.nl

030 303 93 00

Ik ben Joyce, Senior Medewerker HR bij Career Control. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de gehele personeelsadministratie, wagenparkbeheer, vernieuwen en verbeteren van procedures en het in stand houden van de NEN certificering. Daarnaast help ik onze medewerkers met vragen over declaraties, urenadministratie, contracten en allerlei andere vragen die gerelateerd zijn aan HR.

Wat nou zo leuk is aan mijn job? Het is nooit hetzelfde, altijd weer een verassing, ik weet op voorhand nog niet wat de dag gaat brengen. Wat ik op voorhand wel weet is het samenwerken, snel schakelen en creatieve oplossingen zoeken, en dit nou toevallig hetgeen wat ik zo leuk vind!

Naast mijn werk ben ik fulltime moeder en woon samen met mijn dochter, man en een lief klein hondje in een rustig dorp. Het liefst ben ik 24/7 gezellig met mijn familie. Leuke uitjes of samen weekendjes weg geven mij enorm veel energie. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk in beweging te zijn, sporten of wandelen met een muziekje erbij of gezellig met iemand samen.

Alle rechten voorbehouden © 2022 Career Control