Jordi Meulenbroek

Business Unit Manager

jordi@careercontrol.nl

06 - 165 51 639

Ik ben Jordi Meulenbroek, samenwonend en vader van 2 meiden! Ik kom uit Deventer en sinds dit jaar werkzaam bij Career Control als Business Unit Manager binnen Data & Proces. Ik hou mij bezig met het onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten. Het aannemen van toffe nieuwe collega’s en het begeleiden van de mensen bij onze klanten. Ik ben bij Career Control gaan werken omdat zij een innovatieve, ambitieuze organisatie zijn waarin de balans tussen prestatie en plezier uitstekend te combineren valt.

Mensen omschrijven mij als gedreven, betrouwbaar en soms een tikkeltje eigenwijs (waar ik het zelf overigens niet mee eens ben😉). In mijn vrije tijd doe ik graag aan Cross – Fit, boksen en voetbal ik op zondagochtend. Daarnaast sta ik elke thuiswedstrijd op de tribune bij onze plaatselijke trots Go Ahead Eagles. Maar het meeste van mijn vrije tijd breng ik door met mijn gezin!

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heeft uw organisatie een capaciteits- of kennisvraagstuk binnen data & proces waar u een tijdelijke invulling voor zoek of wilt u gewoon een keer sparren over ons vakgebied en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht spreken we elkaar dan snel.

Alle rechten voorbehouden © 2023 Career Control