Jerry van Bronswijk

Business Manager

jerry@careercontrol.nl

06 515 89 001

Mijn naam is Jerry van Bronswijk en ik ben werkzaam als Business Manager voor onze interim afdeling vanuit de locatie Utrecht. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en sinds eind 2020 woonachtig in het natuurrijke Almere-Hout waar ik samenwoon met mijn geweldige vrouw en onze twee kinderen.

Het grootste gedeelte van mijn carrière ben ik beroepsmilitair geweest bij de Koninklijke Landmacht, waar ik na een kleine 13 jaar met eervol ontslag ben gegaan. Tijdens mijn laatste jaren als militair ben ik veel bezig geweest met mijn carrière “ná Defensie” , waarna ik besloot een omscholingstraject te volgen richting het creditmanagement met als specialisaties debiteurenbeheer en klantcontact. Als persoon aan de achterzijde van het financiële proces heb ik vervolgens veel geleerd over het commerciële proces aan de voorzijde. Iets wat mij altijd al heeft aangesproken, maar waar ikzelf de stap (nog) niet naartoe durfde te zetten. Totdat Career Control voorbij kwam! Vanuit mijn natuurlijke gedachtegang om voor alle partijen een win-win situatie te creëren, was dat een mooie springplank.

Functie inhoudelijk ben ik verantwoordelijk voor zowel het onderhouden- als het uitbouwen van onze klantenportfolio en mag ik aan de andere kant fungeren als aanspreekpunt voor onze collega’s in de detachering. Een veelzijdige rol waar ik energie van krijg! Wat mij betreft vat dat ook perfect het karakter samen van Career Control; Wij streven ernaar om voor onze klanten en kandidaten dé perfecte match te zijn door middel van kennis, kunde en inzet, gepaard met veel plezier én een bak aan goede energie! Energie gekregen na het lezen van mijn profiel?

Stuur gerust een berichtje óf bel mij eens op en ik kom graag bij jou langs om verder kennis maken en om te bespreken of wij óók een échte match kunnen zijn!

Alle rechten voorbehouden © 2022 Career Control