Daniëlle Engelen

Recruitment Consultant

danielle@careercontrol.nl

06 - 177 26 677

Daniëlle Engelen is mijn naam en ik werk sinds 2008 bij Career Control als Recruitment Consultant. Op dit moment werf ik voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar vaste invulling van hun vacatures. Ik vind het leuk om echt contact te hebben met opdrachtgevers en kandidaten om zo voor de lange termijn een mooie match te kunnen maken.

Mijn thuisbasis is ons kantoor in Eindhoven. Ik ben creatief in het vinden van oplossingen en denk graag mee. Mijn manier van communiceren is direct; what you see is what you get! Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om te wandelen in de bossen, te lezen en te borrelen met vrienden.

Van kandidaten die ik geplaatst heb en die opdrachtgevers krijg ik de terugkoppeling dat de procedure erg prettig is verlopen door zowel de duidelijkheid van de procedure, de begeleiding en de communicatie hierover. Dat is een van mijn kwaliteiten; door jarenlange ervaring kunnen anticiperen op eventuele hobbels in de weg en deze weg nemen.

Ik ben echt gek op het recruitment vak omdat je steeds nieuwe mensen leert kennen, écht iets voor ze kunt doen en als business partner kunt sparren met (potentiële) opdrachtgevers.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control