Werving en selectie op maat

Wij beoordelen jou als kandidaat op de kwaliteiten waarover je beschikt en de functie die je nu uitoefent. Hierbij kijken we graag naar de eigenschappen en vaardigheden van jou als persoon, zodat je bij je nieuwe baan echt op de juiste plek terecht komt.
Deze extra service draagt bij aan de kwaliteit in ons wervingsproces.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wanneer jij jezelf toevoegt aan ons netwerk, bieden wij de mogelijkheid om een gratis assessment uit te voeren en om je Enneagramtype te bepalen.
Dit kan gewoon thuis, achter je laptop of PC.

Het door ons aangeboden assessment en Enneagramtest zijn in samenwerking met twee vooraanstaande organisatie ontwikkelt:

  • LTP, Business psychologists voor het assessment
  • Egowijs Leiderschap Academie voor de Enneagramtest

Online assessment

Het assessment wordt online afgenomen door LTP: Eén van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland en een van de marktleiders in (online) assessments. Afhankelijk van de functie die de kandidaat wil gaan vervullen wordt een passend competentieprofiel gekozen. Deze profielen zijn door Career Control in nauwe samenwerking met de leading figures uit ons klantenbestand en LTP ontwikkeld.

Meld je nu aan voor het assessment

Enneagram

Inzicht in het Enneagram helpt mensen zichzelf en anderen te begrijpen, in het bijzonder waarom mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren. Het geeft een mooi beeld hoe jijzelf richting kunt geven aan je persoonlijke groei. Samen met het assessment wordt de mogelijkheid geboden gratis jouw Enneagramtype te bepalen. Onze consultants staan klaar om de testresultaten met je te bespreken.

Doe nu de test