Bas Arts

Manager Recruitment

bas.arts@careercontrol.nl

06 208 25 761

Mijn naam is Bas Arts en ik werk sinds 2017 voor Career Control. Ik ben gestart als Senior Recruiter en inmiddels als Manager Recruitment verantwoordelijk voor Team W&S.

Recruitment is een geweldig vak. Voor mij staat de menselijke kant voorop en daarom word ik intens gelukkig wanneer ik iemand aan zijn of haar droombaan kan helpen. De dankbaarheid die mensen tonen, daar doe ik het voor! Uiteraard is niet alleen de werkzoekende blij, ook mijn klanten zijn happy met hun nieuwe collega! Zo is iedere match voor mij dus twee keer feest. Ik vind mezelf open en direct. Ik probeer over het algemeen niet om zaken heen te draaien en te zeggen wat ik echt denk.
Dat betekent ook wel eens dat ik iemand afraadt om te solliciteren op een bepaalde job waarop hij/zij op papier prima zou passen. En andersom weten mijn opdrachtgevers dan ook direct of ik echt achter mijn kandidaat sta. En mijn collega’s waar ze aan toe zijn.

Mijn vrije tijd breng ik uiteraard graag door met mijn gezin en vrienden. Daarnaast voetbal ik nog actief en loop ik wel eens hard. Ik kan genieten van een terrasje en een lekker hapje eten buiten de deur. En voor een mooie reis naar America of binnen Europa ben ik ook altijd in.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control