Annemarieke Veldkamp

Senior Salarisadministrateur

annemarieke@careercontrol.nl

030 30 33 900

Ik ben Annemarieke Veldkamp en woon met mijn 2 kinderen in het mooie Huizen.
In mijn vrije tijd heb ik het nodig om even mijn geest “uit” te zetten en creatief aan de gang te gaan. Tegenwoordig heb ik mij op het herstofferen van gebruikte meubelen gestort en het doe-het-zelven in mijn huis. In mijn Pinterest app heb ik nog zo enorm veel “to-do’s” staan, dat ik bewijfel of ik er ooit aan toe ga komen. Ik kook graag voor vrienden en ben ook gek op water. Sinds 2021 heb ik een klein bootje gekocht waarmee ik graag het Gooimeer op ga. Een andere passie van mij is reizen. Mijn mooiste reis was Thailand waar ik met een groep heb rondgereisd (eilandhoppen) en er staan uiteraard nog een hoop landen op mijn verlanglijstje! In mijn poging fit te blijven, Bodypump ik 2 keer per week.

Ik werk sinds januari 2017 bij Career Control, waar ik Senior Salarisadministrateur ben. Behalve het berekenen van salarissen houd ik mij bezig met de wet- en regelgeving en vind ik het belangrijk om vragen van mijn collega’s (zowel detachanten als op kantoor) vlot en duidelijk te beantwoorden.

Ik heb het enorm naar mijn zin en vooral na de lockdown besefte ik hoe waardevol de leukste collega’s en de goede sfeer op kantoor zijn, wat had ik dat gemist zeg! De kracht van Career Control is dat iedereen zijn/haar mening kan geven, dat er naar elkaar geluisterd wordt en iedereen echt keihard werkt, in alle vrijheid van hoe je dat doet.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control