“MET ONS
MERK
ATHLETES
MAKEN WE
TOPTALENT
BEREIKBAAR
VOOR ONZE
KLANTEN.”

Wil je als bedrijf de toekomstige Max Verstappen op het gebied
van Finance & Control verwelkomen? Of wil je als ambitieuze
(young) professional doorgroeien van talent naar absolute topper?
Het nieuwe Athletesprogramma van Career Control maakt dit beide
mogelijk! Daarin worden talenten met ontwikkelpotentie begeleid
naar de top van hun vakgebied.

IN GESPREK MET
BOUDEWIJN INGWERSEN

DIRECTEUR VAN CAREER CONTROL
Mathieu van der Poel, Suzanne Schulting, Max Verstappen en Sifan Hassan. Het zijn topsporters, visitekaartjes van Nederland en natuurtalenten. Toch zijn ze niet zomaar aan die top gekomen. Daar waren zorgvuldige begeleiding en specifieke ontwikkelingsprogramma’s voor nodig. Exact op deze manier ondersteunt het Athletes-programma talentvolle professionals in de vakgebieden Finance & Control, Data & Proces en Credit Management. Stap voor stap worden zij met een exclusief programma begeleid op weg naar de top. “Met uiteindelijk winst voor klant én medewerker”, vertelt Boudewijn Ingwersen, directeur van Career Control. “Met ons merk Athletes maken we toptalent bereikbaar voor onze klanten. En onze medewerkers krijgen de garantie dat er continu aandacht is voor een optimale ontwikkeling.”

KRAPPE ARBEIDSMARKT

Het gloednieuwe Athletes-programma kun je volgens Ingwersen niet los zien van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. “Die wordt steeds krapper. Met Career Control helpen we onze klanten aan tijdelijke en vaste professionals. Daarbij merken we dat veel klanten zoeken naar professionals die de top al hebben bereikt. De vraag daarnaar is groot, het aanbod is echter uiterst klein. Onze oplossing voor deze schaarste op de arbeidsmarkt is het gericht opleiden van talentvolle professionals met ontwikkelpotentie. Met Athletes bieden we onze klanten dan ook talenten die de top nog niet hebben bereikt, maar wel kunnen halen.”

LEREN, INNOVEREN EN EXCELLEREN

Om dat waar te maken, vindt eerst een selectie van Athletes plaats. Uit gesprekken met professionals moet blijken of zij over de mentaliteit beschikken om de beste te willen worden.“Athletes hebben wilskracht, doorzettingsvermogen, zijn down to earth en gaan verder waar anderen stoppen”, zo kenmerkt Ingwersen de Athletes. “Verder zijn ze bereid te leren, te innoveren en te excelleren, met als missie: behoren tot de top.” Niet alleen gesprekken, maar ook assessments gaan bepalen wie deelneemt aan het programma. “Met die assessments onderzoeken we of iemand de juiste competenties heeft. En of hij of zij de veranderkracht heeft om door te groeien tot de top.”

“VERDER ZIJN ZE
BEREID TE
LEREN,
TE
INNOVEREN EN
TE
EXCELLEREN,
MET ALS MISSIE: BEHOREN TOT DE
TOP
.”

ONTWIKKELPROGRAMMA OP MAAT

De gedreven professionals die zich op basis van die gesprekken en assessments Athletes mogen noemen, staat heel wat te wachten. Hun carrière krijgt een boost en ze worden klaargestoomd voor de top. Ingwersen: “Ze krijgen in feite een ontwikkelprogramma op maat, waarbij ze uitgroeien tot het niveau van een topatleet. In principe zijn ze daarna zo ver ontwikkeld dat ze op eigen benen zouden kunnen staan, als zelfstandig ondernemer bijvoorbeeld. Of dat ze een vaste topfunctie kunnen vervullen.” Gedurende het programma krijgt elke Athlete een talentmanager die de ontwikkeling op korte en lange termijn zorgvuldig begeleidt. “Met gesprekken over ambities en doelen, maar vooral door het aanbieden van gerichte coaching, training en opleiding.”
Career Control ontwikkelt de beste talenten in Finance & Control, Data & Proces en Credit Management. Meer weten over hoe Career Control jou als professional tot een Max Verstappen kan ontwikkelen? Of hoe we jouw organisatie aan zo’n Suzanne Schulting-to-be kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control