Maak kennis met… Bianca Rijnsdorp, onze HR Business Partner

Geboren: Leiderdorp, 22 januari 1987
Opgegroeid: Nieuwegein
Woonplaats: sinds een jaar in IJsselstein
Woont samen met: haar partner Peter en dochter Malin
Bij Career Control sinds: oktober 2010
Wat doe je? HR, bij mij moet je zijn voor al je HR – gerelateerde vragen. Van alles met contracten en ik ben vertrouwenspersoon voor het bedrijf.
Met welke collega’s ga je het meeste om?

Steffie, Denise en Joyce. Ofwel de Back Office – chicks! En daarnaast ook met Annemarieke, Peter en oud – collega Cecilia (van Vier Leeuwen Incasso).

Beetje saai he? Al zolang bij hetzelfde bedrijf werken…
Zo klinkt het wel, maar in die tien jaar heb ik gewerkt als Receptioniste, heb ik Office Management gedaan, ondersteuning salarisadministratie, de Back Office aangestuurd en ben ik ook de directiesecretaresse geweest voor Roy en Toine. 
Werken voor Roy en Toine, dat wil niemand, toch?!
Het is zeker niet saai in ieder geval! Was heel gezellig; Je kan alles zeggen, niets gaat ‘standaard’, niets is geregeld. Dat was juist leuk, anders is het ook maar saai, toch? Als directie Secretaresse werken was best leuk, maar het is ook wel goed zo; Regelen en alles ben ik wel goed in, maar ik houd er niet van om mensen achter hun kont aan te lopen.
Wat deed je hiervoor eigenlijk?
Ik heb zes maanden bij de Rechtbank gewerkt. Dat was superstoffig, saai en streng; Je mond houden, niks mocht, kreeg overal voor op je lazer en stoffige saaie dossiers inlezen over scheidingen en andere ellende. Daarvoor heb ik nog een tijd bij een uitzendbureau het office management gedaan, maar dat bleek een zinkend schip. En daarvoor heb ik met veel plezier bij Sociale Verzekeringsbank gewerkt. O ja, en ook nog een weekendbaan bij de bakker gehad, oranje tompoucen maken voor Koninginnedag enzo. Dat was superleuk om te doen! Dat was nog in de tijd dat je het nog trok om vanaf 07.00 in de winkel te staan en aansluitend nog klokje rond te gaan stappen.
Wat is typisch Career Control?
Vroeger was het net een familie. Een jong bedrijf. Chaotisch. Leven met de dag. Tegenwoordig is het allemaal wat serieuzer. Maar nog steeds voelt het als jong.
Wat wilde je vroeger worden?
Kapster of bij de politie. Kapster was ik al snel klaar mee, gewroet in vies haar. Bluh. En de politieschool.. tjsa, ineens zag ik mezelf dat ook niet meer doen. Ik heb nog wel sociale dienstverlening gestudeerd als voorloper hierop. Maar ik geloofde het wel.
Wat doe je in je vrije tijd, en wat had je graag in je vrije tijd gedaan?
Het liefst zou ik wijn drinken met vriendinnen, op pad met Peter, festivals bezoeken. Of uit eten gaan, bioscoop pakken. Met een kleine gaat dat allemaal wat minder vanzelf. Nu is het meer met de kleine op pad, TV kijken, thuis wijn drinken met vriendinnen en ik ben druk met de naaimachine; Ik ben sinds afgelopen jaar een webshop begonnen met baby – en kinderproducten (Minibymae).
Wat staat er op de bucketlist?
Er is geen bucketlist. Ik hoop binnenkort weer naar Curaçao te kunnen gaan, maar dan met het gezin. En misschien dat ik ooit nog eens een boek ga schrijven. Hoe & wat zie ik nog wel, maar het lijkt me erg leuk om te doen.
Van welke rare eigenschap van jou weten wij nog niets?
Ik moet altijd bezig zijn. Ik kan lastig stilzitten. Ik moet er iedere dag eigenlijk wel even uit. Verder heb ik veel sneakers in huis, zeker 30 paar. En mijn dochter had ook al vijf paar nog voordat ze geboren werd. O ja, ik zet het volume nooit op 13. Altijd op 12 of 14. Maar 13 gaat niet gebeuren!
Als dat in de aanbieding is, MOET ik het meenemen:
Make up. En sneakers! Meestal Nike, maar kan ook maar zo Adidas Yeezy zijn. Die dingen van Kanye West en Jay-Z.
Daar heb ik een godsgruwelijke hekel aan:
Een volle wasmand. Rommel in huis. En zand, vooral zand in huis kan echt niet!
Welke BN- er zou je kunnen of willen zijn?
Geen specifiek iemand. Ik zou wel een radioprogramma willen presenteren. Lekker kletsen, zonder dat  mijn hoofd in beeld komt.
Dat zouden meer mensen moeten doen:
Minder oordelen en iedereen lekker zijnding laten doen.

Kort rondje

Leukste TV serie: Wie is de mol? En Mocro maffia vind ik ook wel interessant.

Leukste radioprogramma: Mattie en Marieke

Leukste muziekalbum: Geen. Ik luister van alles. Van hiphop naar ouwe meuk.

Leukste sport: Boksen en bachata dansen

Leukste film: Ik heb Titanic tien keer gezien. Maar ik heb niet echt een favoriete film.

Leukste boek: Thrillers. Vroeger las ik de halve bibliotheek leeg. Tegenwoordig lees ik nauwelijks. Op vakanties jas ik er wel makkelijk drie a vier doorheen.

Kledingstuk: Sneakers, uiteraard.

Restaurant: Restaurant Blauw Utrecht. Indonesisch, de rijsttafels zijn een aanrader!

Guilty pleasure: Reality TV. Temptation Island, Big Brother, Expedition Robinson, vind ik allemaal leuk.

Tel: 040 30 30 620

Privacyverklaring

Cookies

Algemene voorwaarden

login

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control