In the spotlight: Bas Arts, onze rots in de Eindhovense branding van het recruitment!

Geboren: Mierlo, 28 augustus 1979
Woonplaats: Helmond
Woont samen met: zijn vrouw Celine, dochter Olivia en een zoon/dochter op komst. Zijn dochter is stiekem een klein beetje vernoemd naar Olivia Newton John, omdat Bas daar stiekem (ook) een beetje verliefd op was. De naam voor de gezinsuitbreiding is er nog niet (suggesties niet nodig overigens).
Bij Career Control sinds: januari 2017. Bas werkte vroeger bij een uitzendorganisatie, waar hij ploeterde van Intercedent richting Senior en Teamcoördinator. Toen dat hoogtepunt reeds lange tijd was bereikt, kwam Career Control in beeld. Heb je een nieuwe baan nodig, moet je bij Bas zijn. Of als je toppersoneel zoekt, trekt hij ze uit alle hoeken en gaten.
Waarvoor moeten we verder nog bij Bas zijn?
Bas heeft overal een mening over, is breed geïnteresseerd en laat zich dan ook graag voor karretjes spannen als het gaat om procesverbetering, keuzes maken mbt werkwijze, strategie etc.
Met welke collega’s ga je het meeste om?
Albert–Jan van Hoof (Marketing) en Daniëlle Engelen (Recruitment). Ex–Career Control medewerkers behoren doorgaans tot het verleden bij Bas. No offence.
Ook alweer vier jaar bij CC aan het werk. Wordt het niet eens tijd om te wieberen?
Ik werk voor mijn plezier en de vergoeding. Dat is er allebei bij Career Control. Zolang mijn collega’s mij nog pruimen (en ik hun uiteraard), zit ik hier nog wel even.
Wat wilde je later worden. En wat wil je nu later worden?
Piloot. Maar al misselijk van de kermis en hoogtevrees, was dat niet de beste keuze. Het liefst zou ik nu nog profvoetballer bij PSV worden, maar die kans acht ik klein.. Ach, misschien zou Leraar voor een MBO – klas mij ook wel passen. Of ondernemer; Ik kom uit een ondernemersfamilie. Al zijn mijn vader en broer daar minder schijterig in dan ik.
Wat doe je in je vrije tijd, en wat had je (liever) graag in je vrije tijd gedaan?
Uit eten of lunchen vind ik gezellig. Voetballen. Of bordspellen; Ik kan uren met vrienden aan de slag met Terraforming Mars. Voor leuke dingen moet je tijd vrij maken en dat doe ik ook.
Op de bucketlist staat:
Rondreizen door de Verenigde Staten. Zuid – West heb ik twee keer gedaan. New York ook gezien. Zou ik allemaal rustig over doen. Maar de Oostkust wil ik ook zien of Canada, Scandinavië. Al veel gezien, maar nog zat te bekijken.
Van welke rare eigenschap zijn wij nog niet op de hoogte?
Ik heb een fanatieke opruimer. Geordend en netjes te werk gaan. Mijn bureau is geordend, anders kan ik er niet aan werken. En ik eet al sinds jonge leeftijd dagelijks een boterham met pindakaas en pure hagelslag om de dag mee te beginnen. Als ik dat niet eet, word ik chagrijnig. Behalve op vakantie dan. O ja, op mijn werkplek vind ik het irritant als ik met mijn rug naar de rest toe moet zitten.
Wat is de meest overbodige aankoop die je ooit hebt gedaan?
Ik ben geen impulsieve koper. En wat ik niet meer gebruik, gooi ik gelijk weg. Ik koop ook niet veel. Misschien de videocamera die we voor ons huwelijk hebben gebruikt; dat was één keer filmen en daarna hebben we er nooit meer wat mee gedaan.
Dat zouden meer mensen moeten doen:
Minder druk maken over andere mensen. De klagers. Ga een bordspel doen in plaats van zeiken.
Welke BN- er zou je willen of kunnen zijn?
Frenkie de Jong of Tiësto.
Wat bleek achteraf een meesterzet te zijn geweest voor jou?
Celine, mijn vrouw.
Op welk moment klopt alles bij je?
Vakantieland, corona-tje, zon, water, terras, tapas.

Kort rondje

Beste TV serie: Friends
Beste radioprogramma: Geen
Beste muziekalbum: Geen. Niet een specifiek album. Ik denk aan Coldplay, U2 en Madonna. Misschien zou ik True Blue van Madonna noemen.
Beste sport: Voetbal
Beste film: Top Gun, Gladiator, Interstellar
Beste boek: Niemand vertellen – Harlan Coben
Beste Kledingstuk: Geen
Beste Restaurant: Mood Strijp – S en Giornale, beiden in Eindhoven. Vooral de Sushi van Mood.
Tel: 040 30 30 620

Privacyverklaring

Cookies

Algemene voorwaarden

login

Alle rechten voorbehouden © 2020 Career Control