Werken als interim professional.

Wil jij je ontwikkeling als interim finance professional in een hogere versnelling brengen? Aan passende uitdagingen werken, vakinhoudelijke opleidingen volgen en je skills versterken? Meerdere bedrijven van binnen zien, je kennis overdragen en veel toegevoegde waarde in organisaties hebben? We helpen je graag om nieuwe mogelijkheden te benutten. Zo ga je doeltreffend om met uitdagingen en groei, en bouw je doelgericht aan je loopbaan. Bij Career Control zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die het maximale uit hun carrière willen halen.

Interim Professionals aan het woord

Finance & Control
Lingling is sinds 2019 bij Career Control in dienst. Waarom heeft ze voor Career Control gekozen terwijl er ook andere organisaties zijn? En wat voor soort werkzaamheden doet ze als gedetacheerde?
Credit Management
Al meer dan 10 jaar werkt Ernesto bij Career Control. Wat was voor hem de reden om voor detachering te kiezen in plaats van een vaste baan? En wat maakt specifiek detachering leuk voor hem?

Als interim professional bij ons aan de slag?

Je past als interim professional bij Career Control wanneer je ambitieus bent en het maximale uit je carrière wilt halen! Ben jij klaar om je ontwikkeling een boost te geven? Voldoe je aan onderstaande functie-eisen? Dan zetten wij daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Ontwikkeling
We helpen je doeltreffend om te gaan met uitdagingen en groei. Door afwisselende opdrachten waar je veel ‘on the job’ leert, bouwen we doelgericht aan je loopbaan.

Opleidingen
Wij hebben een breed aanbod aan opleidingen binnen jouw vakgebied. Samen met jouw fieldmanager kijk je wat het beste bij jouw ontwikkeling past.

Opdrachten
Je gaat aan de slag bij uitdagende opdrachtgevers, waar je jouw expertise en vaardigheden uitstekend kunt inzetten. Denk hierbij aan bedrijven als….

Cultuur
Bij ons werken mensen die graag het verschil willen maken en waarde toe willen voegen. Wij maken verwachtingen waar op basis van onze kernwaarden; vertrouwen, ondernemerschap en geluk.

Begeleiding
Onze fieldmanager helpt je om het maximale uit jouw loopbaan te halen. Hierbij wordt er gekeken naar jouw wensen en ambities en hoe wij deze waar kunnen maken.

Veelgestelde vragen over detachering

Als je gedetacheerd bent, ben je in dienst bij Career Control. Wij zijn er ook verantwoordelijk voor dat jij tijdens je dienstverband bij ons op een passende opdracht zit bij onze opdrachtgevers op locatie. Wij zijn jouw werkgever en betalen je salaris gewoon door, ook als je geen even geen project hebt. Verder hebben wij een Fieldmanager die jou begeleidt (op afstand en/of locatie) en waar je terecht kunt met al je vragen.
Dat verschilt per opdrachtgever en per opdracht. Dit kan een paar weken zijn, maar ook een aantal maanden tot een jaar. De gemiddelde duur van de opdrachten ligt tussen de 6 tot 9 maanden.
Dit verschilt ook per opdracht. Uiteraard doen wij ons best om een opdracht bij jou in de buurt te vinden, maar wij vinden het belangrijker dat een opdracht goed bij jouw wensen en ambities past. Het kan dus zijn dat je voor een goed passende opdracht wat verder moet reizen, maar daarvoor hebben wij passende vergoedingen. Hierin wordt vanuit jouw kant ook een stukje flexibiliteit gevraagd.
Geen zorgen! Als dit een keer gebeurt, zijn we op de achtergrond hard bezig om de juiste opdracht voor je te vinden. In de tussentijd krijg jij gewoon doorbetaald, want je bent bij ons in dienst.
Binnen Credit Management en Finance & Control hebben wij een aantal disciplines waar wij altijd mensen voor zoeken. Ben je benieuwd of jouw profiel hierin past? Neem dan contact op met onze collega Rick op 06-13026182, en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Career Control.
Binnen de detachering ontwikkel je je razendsnel en werk je bij de meest uitdagende opdrachtgevers. Het kan hierbij ook voorkomen dat je wordt ingedeeld op een opdracht of bij een bedrijf waar je niet helemaal op je plek zit of waar voor je gevoel een vervelende sfeer heerst. In deze gevallen gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing, waarbij we rekening houden met iedereen zijn wensen.
Dat kan van alles zijn. Vaak grote, bekende namen. Maar de branches en markten kunnen best flink van elkaar verschillen. Van Philips, KLM, ING Bank tot en met PepsiCo, Bol.com, Scotch & Soda, DSM, WeTransfer, Heineken of NCOI.
Het is een effectieve manier om snel gekwalificeerde werknemers in te huren die direct operationeel zijn. Door hun ervaring kunnen ze zich snel aanpassen aan een nieuwe omgeving. Word je gedetacheerd dan ben je bij ons in dienst en is Career Control verantwoordelijk voor loon, werkgeverslasten, pensioen, opleiding en het doorbetalen tijdens ziekte en vakantie. Nog een voordeel is dat de gedetacheerde werknemer per maand opzegbaar is, waarmee de opdrachtgever flexibel blijft.

Meer informatie over interim professionals?
Neem contact op met Rick!

Rick Haverkamp

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 13 02 61 82

Emailadres: rick@careercontrol.nl

Volg ons op social media

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control