Jouw carrière als Credit Control Professional

Al even bekend met debiteurenbeheer, maar nu onderhand wel trek om alles van het debiteurenbeheer mee te maken in de praktijk? Dit is dé mogelijkheid om in heel veel keukens te kijken binnen uiteenlopende branches binnen het credit management. Je gaat aan de slag op onderdelen als debiteurenbeheer, maar ook incasso, acceptatie- en risicobeheer, bijzonder beheer of andere hieraan gerelateerde financiële werkzaamheden! Kennis en ervaring opdoen middels alle vormen van processen, beleid, strategieën of bedrijfscultuur en de opgedane ervaring weer inzetten bij volgende projecten. Dan is het detacheringsteam van Career Control precies wat je zoekt!
Allround ontwikkelen binnen het vakgebied
Werkervaring opdoen bij de grote namen in het bedrijfsleven
Interessante arbeidsvoorwaarden bij Career Control en werken voor het leukste bedrijf in de wereld van het credit management

Credit Controller – Detachering

Ben je de afgelopen 2 tot 3 jaar aan de slag geweest als Incassomedewerker, Credit Controller of Debiteurenbeheerder? Je hebt de smaak flink te pakken en je vindt het wel eens tijd worden voor een volgende stap. Dan ga je in deze baan precies krijgen wat je zoekt!

Als onderdeel van ons team van credit management professionals ga je op locatie van de opdrachtgever aan de slag om projecten binnen het credit management uit te voeren. Van het terugdringen van operationele achterstanden in de debiteuren en/of incassoportefeuilles tot en met het aandragen van verbeteringen en advies voor het lopende proces. Je vervangt vaste medewerkers bij afwezigheid voor een bepaalde periode of bent een extra kracht om aanvullende hulp te bieden. Soms een periode van een paar weken tot maanden, dan weer een periode van enkele maanden tot een jaar plus elders. Daarbij heb je telkens weer te maken met andere producten, markten, bedrijfsculturen, beleidsvormen en situaties.

Als credit management professional ontwikkel je je in het vakgebied in korte tijd heel allround!

Zo ben je de perfecte kandidaat

Je hebt recente (2-3 jaar) werkervaring opgedaan in verschillende rollen als Credit Controller, Incassomedewerker en Debiteurenbeheerder
Je bent in bezit van een afgeronde MBO-opleiding
Je bent communicatief sterk, zowel telefonisch als face-to-face
Je bent 36 uur per week beschikbaar en vindt het geen probleem om te reizen voor je detacheringsprojecten

Wat krijg je van ons?

€ 2.500 – € 2.900 bruto salaris per maand. Uiteraard groei je hierin nog in de toekomst
Een jaarcontract, daarna krijg je een vast contract
25 vakantiedagen
8% vakantiegeld
Vergoeding van reiskosten
De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
En je komt bij een ontzettend leuke organisatie terecht uiteraard: Informeel, korte lijnen, veel aandacht voor het individu, een berg aan mogelijkheden om je in de praktijk te ontwikkelen of jezelf op te (laten) leiden.

Misschien zijn we wel de leukste werkgever. Misschien ook niet. Maar dan komen we aardig in de buurt. Kom het zelf maar uitvinden. Marktleider in deze nichemarkt, maar nog altijd vol van ambitie en gretig naar meer! Uitbreiden van je markt, want je kan altijd nog marktleider worden van een grotere markt!

Interesse? Solliciteren? Je CV is welkom! Zien wij ook voldoende kansen, nemen we binnen max 3 werkdagen contact met je op.

Waar zijn onze interim professionals o.a. werkzaam?

Wil je meer weten? Neem contact op met Rick.

Rick Haverkamp

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 13 02 61 82

Emailadres: rick@careercontrol.nl

Veelgestelde vragen over detachering

Als je gedetacheerd bent, ben je in dienst bij Career Control. Wij zijn er ook verantwoordelijk voor dat jij tijdens je dienstverband bij ons op een passende opdracht zit bij onze opdrachtgevers op locatie. Wij zijn jouw werkgever en betalen je salaris gewoon door, ook als je geen even geen project hebt. Verder hebben wij een Fieldmanager die jou begeleidt (op afstand en/of locatie) en waar je terecht kunt met al je vragen.
Dat verschilt per opdrachtgever en per opdracht. Dit kan een paar weken zijn, maar ook een aantal maanden tot een jaar. De gemiddelde duur van de opdrachten ligt tussen de 6 tot 9 maanden.
Dit verschilt ook per opdracht. Uiteraard doen wij ons best om een opdracht bij jou in de buurt te vinden, maar wij vinden het belangrijker dat een opdracht goed bij jouw wensen en ambities past. Het kan dus zijn dat je voor een goed passende opdracht wat verder moet reizen, maar daarvoor hebben wij passende vergoedingen. Hierin wordt vanuit jouw kant ook een stukje flexibiliteit gevraagd.
Geen zorgen! Als dit een keer gebeurt, zijn we op de achtergrond hard bezig om de juiste opdracht voor je te vinden. In de tussentijd krijg jij gewoon doorbetaald, want je bent bij ons in dienst.
Binnen Credit Management en Finance & Control hebben wij een aantal disciplines waar wij altijd mensen voor zoeken. Ben je benieuwd of jouw profiel hierin past? Neem dan contact op met onze collega Rick op 06-13026182, en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Career Control.
Binnen de detachering ontwikkel je je razendsnel en werk je bij de meest uitdagende opdrachtgevers. Het kan hierbij ook voorkomen dat je wordt ingedeeld op een opdracht of bij een bedrijf waar je niet helemaal op je plek zit of waar voor je gevoel een vervelende sfeer heerst. In deze gevallen gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing, waarbij we rekening houden met iedereen zijn wensen.
Dat kan van alles zijn. Vaak grote, bekende namen. Maar de branches en markten kunnen best flink van elkaar verschillen. Van Philips, KLM, ING Bank tot en met PepsiCo, Bol.com, Scotch & Soda, DSM, WeTransfer, Heineken of NCOI.
Het is een effectieve manier om snel gekwalificeerde werknemers in te huren die direct operationeel zijn. Door hun ervaring kunnen ze zich snel aanpassen aan een nieuwe omgeving. Word je gedetacheerd dan ben je bij ons in dienst en is Career Control verantwoordelijk voor loon, werkgeverslasten, pensioen, opleiding en het doorbetalen tijdens ziekte en vakantie. Nog een voordeel is dat de gedetacheerde werknemer per maand opzegbaar is, waarmee de opdrachtgever flexibel blijft.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control