Jouw carrière als Finance Professional

Heb je inmiddels een paar jaar ervaring binnen de finance, maar ben je toe aan meer diversiteit in je werk? Dit is dé mogelijkheid om in heel veel keukens te kijken binnen uiteenlopende branches binnen de finance.

Je gaat aan de slag op onderdelen als grootboek, controlling, procesoptimalisatie of andere hieraan gerelateerde financiële werkzaamheden! Kennis en ervaring opdoen middels alle vormen van processen, beleid, strategieën of bedrijfscultuur en de opgedane ervaring weer inzetten bij volgende projecten. Dat is het detacheringsteam van Career Control!
Allround ontwikkelen binnen het vakgebied
Werkervaring opdoen bij de grote namen in het bedrijfsleven
Interessante arbeidsvoorwaarden bij Career Control en werken voor het leukste bedrijf in de wereld van Finance & Control

Finance Professional – Detachering

Op zoek naar een stukje afwisseling en steeds nieuwe uitdagingen? En vind je het interessant om een kijkje in de keuken van diverse (middel)grote organisaties te kunnen nemen terwijl je gewoon een (vast) contract hebt bij Career Control? Word dan mijn nieuwe collega!

Voor ons team van Finance Consultants / Finance Professionals zijn we op zoek naar HBO’ers met een diploma richting Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy. Je wordt in deze functie namens Career Control gedetacheerd bij mooie, soms internationale, organisaties om operationele finance uitdagingen aan te gaan, processen te verbeteren, advies te geven of vaste medewerkers te begeleiden en ondersteunen, etc. Het ene moment heb je de pet op van een GL Accountant, de andere keer houd je je bezig met controlling taken, maand- en of jaarafsluitingen, procesverbeteringen etc. En dat in uiteenlopende branches, bedrijfsculturen, beleidsvormen en situaties.

Jij hebt of bent

Enkele jaren werkervaring binnen het finance vakgebied, bijvoorbeeld als GL Accountant of Assistent Controller
Een HBO diploma op het gebied van Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy
Communicatief sterk en kunt je zelf goed verkopen bij onze opdrachtgevers
36-40 uur per week beschikbaar, waarbij je flexibel bent qua werktijden
Bereid om te reizen voor je werk. De opdrachten plannen we zo veel mogelijk bij jou in de regio

Wat krijg je van ons

€ 3.000 – € 4.500 bruto salaris per maand. Uiteraard groei je hierin nog in de toekomst
Een jaarcontract, daarna krijg je een vast contract
25 vakantiedagen
8% vakantiegeld
Vergoeding van reiskosten
De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
Eenmaal werkzaam bij ons, werk je voor een supervet werving – en selectie & detacheringsbureau! Misschien zijn we wel de leukste werkgever. Misschien ook niet. Maar dan komen we aardig in de buurt. Kom het zelf maar uitvinden. Marktleider in deze niche – markt, maar nog altijd vol van ambitie en gretig naar meer! Uitbreiden van je markt, want je kan altijd nog marktleider worden van een grotere markt!

Interesse? Solliciteren? Je CV is welkom! Zien wij ook voldoende kansen, nemen we binnen max 3 werkdagen contact met je op.

Waar zijn onze interim professionals o.a. werkzaam?

Wil je meer weten? Neem contact op met Rick.

Rick Haverkamp

Telefonisch bereikbaar op +31(0) 6 13 02 61 82

Emailadres: rick@careercontrol.nl

Veelgestelde vragen over detachering

Als je gedetacheerd bent, ben je in dienst bij Career Control. Wij zijn er ook verantwoordelijk voor dat jij tijdens je dienstverband bij ons op een passende opdracht zit bij onze opdrachtgevers op locatie. Wij zijn jouw werkgever en betalen je salaris gewoon door, ook als je geen even geen project hebt. Verder hebben wij een Fieldmanager die jou begeleidt (op afstand en/of locatie) en waar je terecht kunt met al je vragen.
Dat verschilt per opdrachtgever en per opdracht. Dit kan een paar weken zijn, maar ook een aantal maanden tot een jaar. De gemiddelde duur van de opdrachten ligt tussen de 6 tot 9 maanden.
Dit verschilt ook per opdracht. Uiteraard doen wij ons best om een opdracht bij jou in de buurt te vinden, maar wij vinden het belangrijker dat een opdracht goed bij jouw wensen en ambities past. Het kan dus zijn dat je voor een goed passende opdracht wat verder moet reizen, maar daarvoor hebben wij passende vergoedingen. Hierin wordt vanuit jouw kant ook een stukje flexibiliteit gevraagd.
Geen zorgen! Als dit een keer gebeurt, zijn we op de achtergrond hard bezig om de juiste opdracht voor je te vinden. In de tussentijd krijg jij gewoon doorbetaald, want je bent bij ons in dienst.
Binnen Credit Management en Finance & Control hebben wij een aantal disciplines waar wij altijd mensen voor zoeken. Ben je benieuwd of jouw profiel hierin past? Neem dan contact op met onze collega Rick op 06-13026182, en hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden bij Career Control.
Binnen de detachering ontwikkel je je razendsnel en werk je bij de meest uitdagende opdrachtgevers. Het kan hierbij ook voorkomen dat je wordt ingedeeld op een opdracht of bij een bedrijf waar je niet helemaal op je plek zit of waar voor je gevoel een vervelende sfeer heerst. In deze gevallen gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing, waarbij we rekening houden met iedereen zijn wensen.
Dat kan van alles zijn. Vaak grote, bekende namen. Maar de branches en markten kunnen best flink van elkaar verschillen. Van Philips, KLM, ING Bank tot en met PepsiCo, Bol.com, Scotch & Soda, DSM, WeTransfer, Heineken of NCOI.
Het is een effectieve manier om snel gekwalificeerde werknemers in te huren die direct operationeel zijn. Door hun ervaring kunnen ze zich snel aanpassen aan een nieuwe omgeving. Word je gedetacheerd dan ben je bij ons in dienst en is Career Control verantwoordelijk voor loon, werkgeverslasten, pensioen, opleiding en het doorbetalen tijdens ziekte en vakantie. Nog een voordeel is dat de gedetacheerde werknemer per maand opzegbaar is, waarmee de opdrachtgever flexibel blijft.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Career Control