Van Tilburg-Bastianen Groep

Van Tilburg-Bastianen Groep

Drie succesvolle matches!

Over van Tilburg-Bastianen Groep

Van Tilburg-Bastianen Groep (TB Groep) is actief in de automobiel- en truckbranche, zij zijn specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met vestigingen in Nederland en buitenland is  TB Groep een grote speler in de aanschaf en het onderhoud van een aantal toonaangevende merken: o.a. DAF, Volkswagen, SEAT, Skoda en Audi.

Na een herstructurering van de finance afdeling bij TB Groep, ontstond de behoefte om drie nieuwe medewerkers toe te voegen aan het team. Career Control heeft opdracht gekregen om de vacatures van Credit Manager, Credit Controller en General Ledger Accountant te vervullen.

"Na een herstructurering binnen de finance afdeling hebben we drie nieuwe vacatures succesvol ingevuld. Hierbij heeft Career Control ons van a tot z ondersteund."
Mark van Dongen
HR Manager - Van Tilburg Bastianen Groep

Wat heeft Career Control gedaan

De consultants van Career Control hebben, met de betrokken medewerkers en managers van TB Groep, kennis gemaakt om de bedrijfscultuur te leren kennen en te kunnen ervaren. In dit gesprek is een beeld gevormd over de situatie van de organisatie, het team, de doelstellingen en de visie voor de toekomst. In detail zijn de vacatures doorgenomen, de perfecte match besproken en vervolgens de verwachtingen met elkaar afgestemd.

Na deze inventarisatiefase is de search & match fase gestart, waarin we recruitment marketing hebben toegepast om het juiste online bereik te genereren bij de gewenste doelgroep. Daarnaast zijn kandidaten proactief benaderd vanuit onze actieve database en ons netwerk.

Hieruit zijn de meest geschikte kandidaten door Career Control geïnterviewd. Vervolgens zijn de best passende 3 kandidaten na een strenge selectie gepresenteerd aan TB groep. Deze kandidaten zijn in twee rondes geïnterviewd door de betrokken personen bij TB Groep.

Het resultaat

De posities van Credit Manager, Credit Controller en General Ledger Accountant zijn succesvol vervuld. Waardoor de afdeling finance van TB Groep beschikt over nieuwe medewerkers en zij zich samen met het bestaande team kunnen toeleggen op het verder optimaliseren van de kwaliteit van finance.

Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op
+31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl