Intrum

Over Intrum

Intrum is 100 jaar geleden opgericht en na de combinatie Intrum Justitia en Lindorff in 2017, werd Intrum het grootste credit management bedrijf ter wereld. Intrum heeft kantoren in 24 landen door Europa en Latijns-Amerika (Brazilië). Met 10.000 medewerkers hebben zij het doel om bedrijven, organisaties en overheden te ondersteunen met hun openstaande rekeningen of kredieten betaald te krijgen. Intrum werkt al enkele jaren succesvol samen met Career Control voor de inzet van credit management specialisten.

"De transparante manier van zaken doen, de flexibiliteit en de kwaliteit van de geleverde medewerkers, vormt de basis voor onze samenwerking met Career Control.”
Rody Overwater
Director Operations
Intrum

Hoe gaat Career Control te werk?

Met enige regelmaat ontstaan er vacatures waarvoor we samenwerken met Career Control. In diverse gesprekken verdiepen we ons in de gewenste kandidaat profielen. Career Control brengt de kennis en ervaring mee om een compleet profiel te schetsen waar wij binnen Intrum baat bij hebben.

Voor het wervingsmoment wordt een plan van aanpak gemaakt waarin we de afspraken, tijden en communicatiemomenten vastleggen. Hierdoor wordt alles overzichtelijk en weten we de juiste medewerkers aan te trekken voor Intrum. De nieuwe medewerkers komen eerst op basis van detachering bij ons werken. Gedurende deze detacheringsperiode kijken we naar de kwaliteit van de medewerkers, bevalt het van beide kanten dan komen zij vast bij ons in dienst. We werken dus op basis van het detachering naar vast model (deta-vast). Zo krijgen de medewerkers de tijd om zich aan te passen aan Intrum en de werkzaamheden eigen te maken. In deze periode kunnen de teamleiders ervaren of er een goede match is.

Deze transparante manier van zaken doen, de flexibiliteit en uiteraard de kwaliteit van de geleverde medewerkers, zorgen voor een langdurige samenwerking met Career Control.
Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op
+31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl